*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Legno vasalóállvány

8.669 Ft
Cikkszám: CS-93533

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Klasszikus kivitelezésű vasalóállvány, fa munkalappal. Praktikus modell megfizethető áron. Használata könnyű, alkalmas minden felhasználó számára, mivel magassága 75-86 cm között állítható. A vasalóállvány tartozékai egy levehető, 100% pamut huzat, egy fém tartó a vasaló számára, kerekített, műanyag védőréteggel bevont lábakkal, mely megvédi a padlót a karcolástól.

0 Értékelés
Márka Casa Si
Munkalap mérete L 110 cm x l 30 cm
Termék méretei nyitott állapotban L 124 cm x l 30 cm x h 86 cm
Tömeg 3,5 kg
Levehető huzat 100% pamut anyagból igen
Anyag acél, préselt fa
Vasalótartó igen
Munkalap típusa préselt fa
Utasítások Győződjön meg róla, hogy a vasalódeszka vízszintes, egyenletes stabil felületen van elhelyezve. A vasalót mindig az annak kialakított tartóban helyezze el, soha ne hagyja azt felügyelet nélkül a vasalódeszkán. Ne helyezzen el a vasalódeszkán vagy annak más részein a gyártó által javasolt nagyobb súlyt. A huzat levehető, és annak címkéjén feltüntetett használati utasítás szerint mosható mosógépben. A vasaló vagy a hosszabító kábeljét mindig a vasalási felülettel szembeni oldalon helyezze el. Tisztítása egy puha, langyos vízzel benedvesített törlőkendővel ajánlott. Elkerülendő a por alakú tisztítószerekkel, dörzsölő felületű szivacsokkal történő tisztítása, mivel ezekkel megkarcolhatja annak felületét. Használaton kívűl tárolja nedvességtől és közvetlen napfénytől védett helyen.
Megjegyzések A huzatok mintái és színei különbözőek és rendelésenként változnak.

A Casa Si egy széles termékválasztékot bemutató márka, mely többek között ruhaszárítókat, vasalóállványokat és különböző kiegészítőket gyárt. A termékek kiváló minőségük, funkcionális és innovatív tervezésük miatt ismertek.

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek