*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Roy vasalóállvány

23.636 Ft
Cikkszám: G1-14630455



Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A fémhálós vasalóállvány klasszikus és praktikus modell. Használata könnyű, megfelel bármilyen felhasználó számára, 67-90 cm közötti állítható magasságának köszönhetően. A vasalóállvány levehető-, 100% pamut huzattal, kompakt vasaló tartóval van felszerelve, illetve kerekített lábakkal, melyeken műanyag védő borítás van, elkerülve a padló rongálását.

0 Értékelés
Márka Gimi
Szín levél
Munkalap mérete L 122 cm x l 38 cm
Termék méretei nyitott állapotban L 141,5 cm x l 37,5 cm x h 95,5 cm
Termék méretei összecsukva L 38 cm x l 6,5 cm x h 151,5 cm
Tömeg 4,57 kg
Levehető huzat 100% pamut anyagból igen
Anyag acél
Vasalótartó igen
Munkalap típusa fémhálós
Utasítások Bizonyosodjon meg arról, hogy a vasalóállvány egy vízszintes, egyenletes és stabil felületen van elhelyezve. Helyezze a vasalót a speciális tartóelembe és ne hagyja azt soha felügyelet nélkül a vasalóállványon. Ne terhelje az asztal lapját vagy más részeit az ajánlottnál nagyobb súlyokkal. A huzat levehető és kimosható a mosógépben, a címkén szereplő utasítások szerint. Helyezze el a vasaló vagy a hosszabbító kábeljét a speciális tartóban vagy a vasalási zónával ellentétes oldalon. Ajánlott meleg vízben nedvesített puha törlőkendővel tisztítani. Kerülje el a súrolóporokkal, dörzsis felületű szivacsokkal történő tisztítást, melyek idővel rongálhatják a vasalóállvány felületét. Használat után tárolja a vasalóállványt párától és közvetlen napfénytől védett helyen.
A Gimi egy széles termékválasztékot bemutató olasz márka, mely többek között ruhaszárítókat, vasalóállványokat, bevásárlókocsikat és különböző kiegészítőket gyárt. A termékek kiváló minőségük, funkcionális és innovatív tervezésük miatt világszerte elismertek.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek