-15%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Prestige vasalóállvány

25.387 Ft 29.874 Ft
Cikkszám: G1-14630343Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A vasalóállvány fém hálóval, egy praktikus és hasznos modell. Használata egyszerű, magassága 67-90 cm között állítható. A vasalóállvány tartozéka egy kompakt tartó a vasaló számára, egy akasztó a kábel számára,továbbá egy nagyon praktikus tartó a kivasalt ruháknak és egy levehető-, 100% pamut huzat. Kerekített lábain műanyag borítás van, így elkerülheti a padló rongálását.

0 Értékelés
Márka Gimi
Szín gerbera
Munkalap mérete L 120 cm x l 38 cm
Termék méretei nyitott állapotban L 141,5 cm x l 37,5 cm x h 90,5 cm
Termék méretei összecsukva L 38 cm x l 6 cm x h 153 cm
Tömeg 5,88 kg
Levehető huzat 100% pamut anyagból igen
Anyag acél
Vasalótartó igen
Vasalótartó igen
Tartó a kivasalt ruhák részére igen
Munkalap típusa fémhálós
Utasítások Bizonyosodjon meg arról, hogy a vasalóállvány egy vízszintes, egyenletes és stabil felületen van elhelyezve. Helyezze a vasalót a speciális tartóelembe és ne hagyja azt soha felügyelet nélkül a vasalóállványon. Ne terhelje az asztal lapját vagy más részeit az ajánlottnál nagyobb súlyokkal. A huzat levehető és kimosható a mosógépben, a címkén szereplő utasítások szerint. Helyezze el a vasaló vagy a hosszabbító kábeljét a speciális tartóban vagy a vasalási zónával ellentétes oldalon. Ajánlott meleg vízben nedvesített puha törlőkendővel tisztítani. Kerülje el a súrolóporokkal, dörzsis felületű szivacsokkal történő tisztítást, melyek idővel rongálhatják a vasalóállvány felületét. Használat után tárolja a vasalóállványt párától és közvetlen napfénytől védett helyen.

A Gimi egy széles termékválasztékot bemutató olasz márka, mely többek között ruhaszárítókat, vasalóállványokat, bevásárlókocsikat és különböző kiegészítőket gyárt. A termékek kiváló minőségük, funkcionális és innovatív tervezésük miatt világszerte elismertek.

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek