*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Superstandard Basic vasalódeszka

16.972 Ft
Cikkszám: CS-95150Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A vasalóállvány fém lappal egy klasszikus és praktikus modell. Magassága 70-90 cm között állítható így használata mindenkinek egyszerű. A vasalóállvány fel van szerelve egy levehető, 100% pamut huzattal, a vasaló számára egy tárolóval és lekerekített, műanyag borítású lábakkal, melyekkel elkerülheti a padló rongálását.

0 Értékelés
Kedvencekhez ad
Márka Casa Si
Szín pötty
Munkalap mérete L 120 cm x l 38 cm
Termék méretei nyitott állapotban L 140 cm x l 38 cm x h 98 cm
Tömeg 4,65 kg
Levehető huzat 100% pamut anyagból igen
Anyag acél
Vasalótartó igen
Munkalap típusa fémhálós
Utasítások Győződjön meg róla, hogy a vasalódeszka vízszintes, egyenletes stabil felületen van elhelyezve. A vasalót mindig az annak kialakított tartóban helyezze el, soha ne hagyja azt felügyelet nélkül a vasalódeszkán. Ne helyezzen el a vasalódeszkán vagy annak más részein a gyártó által javasolt nagyobb súlyt. A huzat levehető, és annak címkéjén feltüntetett használati utasítás szerint mosható mosógépben. A vasaló vagy a hosszabító kábeljét mindig a vasalási felülettel szembeni oldalon helyezze el. Tisztítása egy puha, langyos vízzel benedvesített törlőkendővel ajánlott. Elkerülendő a por alakú tisztítószerekkel, dörzsölő felületű szivacsokkal történő tisztítása, mivel ezekkel megkarcolhatja annak felületét. Használaton kívűl tárolja nedvességtől és közvetlen napfénytől védett helyen.

A Casa Si egy széles termékválasztékot bemutató márka, mely többek között ruhaszárítókat, vasalóállványokat és különböző kiegészítőket gyárt. A termékek kiváló minőségük, funkcionális és innovatív tervezésük miatt ismertek.

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek