*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Benny vasalódeszka

12.065 Ft
Cikkszám: CS-98090



Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Klasszikus modellű vasalódeszka, fémhálós munkalappal, kihúzható tartóval a vasaló számára, mely kitűnő választás kisebb helyiségek esetében. Használata egyszerű bárki számára, 73-tól 93 cm-ig állítható magasságának köszönhetően. Kerekített lábainak műanyag borítása megakadáyozza a padló sérülését, 100% pamut anyagú huzata levehető.

0 Értékelés
Márka Casa Si
Szín csíkos
Munkalap mérete L 110 cm x l 30 cm
Termék méretei nyitott állapotban L 129 cm x l 30 cm x h 90 cm
Termék méretei összecsukva L 35,5 cm x l 6 cm x h 156,5 cm
Tömeg 3,9 kg
Levehető huzat 100% pamut anyagból igen
Anyag acél
Vasalótartó igen
Munkalap típusa fémhálós
Utasítások Győződjön meg róla, hogy a vasalódeszka egyenletes, vízszintes és stabil felületen van elhelyezve. Helyezze a vasalót az erre a célra szolgáló tartóba. Ne hagyja a vasalót soha őrizetlenül! Ne tegyen a gyártó által javasoltnál nehezebb súlyokat a vasalódeszkára. A vasalódeszka huzata eltávolítható és mosógépben mosható a terméktájékoztatón található utasításnak megfelelően. Helyezze a vasaló vagy a hosszabbító drótját a vasalódeszka túlsó oldalára. Tisztítsa nedves, puha ruhával és langyos vízzel, kerülje a súrolóporok és a dörzsis szivacsok használatát. Használat után, tárolja a vasalódeszkát nedvességtől és közvetlen fénytől védett helyen.

A Casa Si egy széles termékválasztékot bemutató márka, mely többek között ruhaszárítókat, vasalóállványokat és különböző kiegészítőket gyárt. A termékek kiváló minőségük, funkcionális és innovatív tervezésük miatt ismertek.

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek