Szállítás

Szállítás  (Szállítási feltételek / Szállítással kapcsolatos részletek)

A webáruházunkból megrendelt termékeket Magyarország egész területére kiszállítjuk, függetlenül a megrendelés értékétől vagy mennyiségétől.

A rendelés leadását követően Ön egy válasz e-mailt fog kapni, a megrendelés azonosító számával és minden, a rendeléssel kapcsolatos részlettel (szállítási - , számlázási cím, fizetési mód, rendelés végösszege, cégadatok). E pillanattól kezdve a Plastor Trading Hungary KFT minden erőfeszítést megtesz, annak érdekében, hogy a kívánt termékeket minél hamarabb kézhez kapja.

A megrendelés rögzítése és egyeztetése munkanapokon 7:30 – 15:30 között történik.

Amennyiben a rendelésben szereplő minden adat megfelelő, és abban semmilyen utólagos változtatást nem eszközlünk, a rendelés feldolgozásra kerül.

A kívánt termékeket az Ön által megadott címre szállítjuk, melyet a rendelés rögzítése során megadott nekünk.

A szállítási költség a rendelés véglegesítése előtt a kosárban van feltüntetve.

Várható csomagfeladási időintervallum : 7 – 10 munkanap,

A GLS futárszolgálat a küldemények felvételétől számított 24 órán belül a csomagokat kézbesítheti.

Kiszállítás előtt a futárszolgálat munkatársa telefonon értesíti Önt a csomag érkezésének időpontjáról.

25.000 Ft vagy annál nagyobb értékű rendelés esetén a szállítás ingyenes kivételt képeznek a túlméretes termékek/csomagok.

Figyelem! A túlméretes termékek/csomagok esetén, amelyeket a GLS futárszolgálat nem szállít ki, a Plastor Trading Hungary KFT saját kiszállítást vállal. A szállítás időpontja és annak költsége telefonon kerül közlésre. Amennyiben a közölt időpont nem felel meg, Önnek joga van a szerződéstől elállni. Ez esetben a rendelését törölni fogjuk.

A szállításért fizetendő összeg a számlán feltüntetésre kerül.