*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Legno Tech fa vasalóállvány

43.995 Ft
Cikkszám: G1-14450700
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának. Vezi produse din aceeasi categorie

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának.

A fa vasalóállvány praktikus és kompakt modell, minimalista tervezésének és szimpla vonalainak köszönhetően kitűnik hasonló társai közül. Használata könnyű, mivel magassága 77-90 cm között állítható. A vasalóállvány fel van szerelve egy speciális tartóval a vasaló számára mely bele van építve ennek huzatjába, egy praktikus tartóval a kivasalt ruhák számára, egy 100% pamut-, levehető huzattal, melynek felülete alumíniummal van kezelve a hő tartásának érdekében, csökkentve így a vasalás időtartamát. Szögletes lábai végén műanyag burkolat van így mozdításkor az nem karcolja a padlót.

0 Értékelés
Márka Gimi
Termék méretei nyitott állapotban L 114 cm x l 38 cm x h 90 cm
Termék méretei összecsukva L 40,5 cm x l 8 cm x h 119,5 cm
Tömeg 6,67 kg
Levehető huzat 100% pamut anyagból igen
Anyag fa
Vasalótartó igen
Tartó a kivasalt ruhák részére igen
Utasítások Bizonyosodjon meg arról, hogy a vasalóállvány egy vízszintes, egyenletes és stabil felületen van elhelyezve. Helyezze a vasalót a speciális tartóelembe és ne hagyja azt soha felügyelet nélkül a vasalóállványon. Ne terhelje az asztal lapját vagy más részeit az ajánlottnál nagyobb súlyokkal. A huzat levehető és kimosható a mosógépben, a címkén szereplő utasítások szerint. Helyezze el a vasaló vagy a hosszabbító kábeljét a speciális tartóban vagy a vasalási zónával ellentétes oldalon. Ajánlott meleg vízben nedvesített puha törlőkendővel tisztítani. Kerülje el a súrolóporokkal, dörzsis felületű szivacsokkal történő tisztítást, melyek idővel rongálhatják a vasalóállvány felületét. Használat után tárolja a vasalóállványt párától és közvetlen napfénytől védett helyen.
A Gimi egy széles termékválasztékot bemutató olasz márka, mely többek között ruhaszárítókat, vasalóállványokat, bevásárlókocsikat és különböző kiegészítőket gyárt. A termékek kiváló minőségük, funkcionális és innovatív tervezésük miatt világszerte elismertek.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek