*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Andy Green vasalóállvány

23.038 Ft
Cikkszám: G1-14270470
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának. Vezi produse din aceeasi categorie



Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának.

A fémhálós vasalóállványt az egyszerűség jellemzi, klasszikus és praktikus modell. Használata könnyű, mivel magassága 70-94 cm között állítható. A vasalóállvány egy levehető-, 100% pamut huzattal, a vasaló vagy gőzállomás számára egy kompakt tartóval van felszerelve. Kerekített lábai műanyag védőréteggel vannak ellátva, elkerülve a padló károsítását.

0 Értékelés
Márka Gimi
Szín páfrány
Termék méretei nyitott állapotban L 126 cm x l 45 cm x h 94 cm
Termék méretei összecsukva L 45 cm x l 5,5 cm x h 162,5 cm
Tömeg 5,96 kg
Anyag acél
Utasítások Bizonyosodjon meg arról, hogy a vasalóállvány egy vízszintes, egyenletes és stabil felületen van elhelyezve. Helyezze a vasalót a speciális tartóelembe és ne hagyja azt soha felügyelet nélkül a vasalóállványon. Ne terhelje az asztal lapját vagy más részeit az ajánlottnál nagyobb súlyokkal. A huzat levehető és kimosható a mosógépben, a címkén szereplő utasítások szerint. Helyezze el a vasaló vagy a hosszabbító kábeljét a speciális tartóban vagy a vasalási zónával ellentétes oldalon. Ajánlott meleg vízben nedvesített puha törlőkendővel tisztítani. Kerülje el a súrolóporokkal, dörzsis felületű szivacsokkal történő tisztítást, melyek idővel rongálhatják a vasalóállvány felületét. Használat után tárolja a vasalóállványt párától és közvetlen napfénytől védett helyen.
A Gimi egy széles termékválasztékot bemutató olasz márka, mely többek között ruhaszárítókat, vasalóállványokat, bevásárlókocsikat és különböző kiegészítőket gyárt. A termékek kiváló minőségük, funkcionális és innovatív tervezésük miatt világszerte elismertek.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek