*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Resina ruhaszárító, 20 m, szürke

13.843 Ft
Cikkszám: CS-92065

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
Nincs raktáron
Szeretné, ha értesítenénk, mikor a termék újra elérhető lesz?
Elfogadom

Az ellenálló műanyagból készült, szolid és robusztus megjelenésű, összecsukható ruhaszárító tökéletes választás beltérre, magas páratartalmú helyiségekbe és kültérre egyaránt. Vastag szálainak köszönhetően a ráterített ruhák nem gyűrődnek, nem lesz élük. Kerekekkel van ellátva és egy biztonsági rendszerrel, mely segítségével elkerülheti a véletlenszerű összecsukódást. Szárítási felülete 20 m. Ajánlott maximális terhelhetősége 20 kg.

0 Értékelés
Márka Casa Si
Szárítási felület 20 m
Szín szürke
Termék méretei nyitott állapotban L 181 cm x l 55 cm x h 88 cm
Tömeg 5,065 kg
Maximális terhelhetőség 20 kg
Anyag újrahasznosított műgyanta
Utasítások A ruhaszárító összecsukásához nyomja be annak lábán található biztonsági gombot, majd hajtsa össze a lábakat. Nyitott állapotban való helyváltoztatáshoz emelje meg a kerekekkel ellátott oldallal szemben majd tolja vagy húzza el a kívánt irányba, használva a kerekeket. A ruhákat egyenletesen terítse szét a ruhaszárítón. Tisztítása egy puha, langyos vízzel benedvesített törlőkendővel ajánlott. Elkerülendő a ruhaszárító por alakú tisztítószerekkel, dörzsölő felületű szivacsokkal történő tisztítása, mivel ezekkel megkarcolhatja annak felületét. Használaton kívűl tárolja nedvességtől és közvetlen napfénytől védett helyen. Ne lépje túl a gyártó által feltüntetett maximális teherbírási súlyt.
A Casa Si egy széles termékválasztékot bemutató márka, mely többek között ruhaszárítókat, vasalóállványokat és különböző kiegészítőket gyárt. A termékek kiváló minőségük, funkcionális és innovatív tervezésük miatt ismertek.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek