*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Rotor 4 ruhaszárító

7.687 Ft
Cikkszám: G1-10717005

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Falra szerelhető ruhaszárító, 4 tartós behúzható szállal, melyet bel- vagy kültérben egyaránt felszerelhet. A szálak rögzítése egy biztonsági rendszerrel történik. Bezárt állapotban a szárító többfunkciós fogasként is használható. Szárítási felület 14 m. Az ajánlott maximális teherbírás 8 kg.

0 Értékelés
Márka Gimi
Szárítási felület 14 m
Termék méretei nyitott állapotban L 360 cm x l 30 cm x h 8 cm
Termék méretei összecsukva L 30 cm x l 8 cm x h 8 cm
Tömeg 520 g
Maximális terhelhetőség 8 kg
Anyag műanyag (PP), üveg
Utasítások Miután felszerelte a terméket és kihúzta az összes zsinórt, az oldalgomb forgatásával ki tudja azokat feszíteni. A kibiztosításhoz, húzza kifelé a gombot majd nyomja azt a rögzítéshez. Helyezze el a ruhákat egyenletesen a ruhaszárító teljes felületén. Ajánlott a ruhaszárítót puha, melegvizes törlőkendővel tisztítani. Kerülje el a mosóporok, a mosogatószivacs dörzsis felével történő tisztítást, mely hosszútávon rongálhatja a ruhaszárító felületét. Használat után tárolja a ruhaszárítót párától és napfénytől védett helyen. A kiterített vizes ruhák súlya ne lépje túl a gyártó által ajánlott maximális teherbírást.
A Gimi egy széles termékválasztékot bemutató olasz márka, mely többek között ruhaszárítókat, vasalóállványokat, bevásárlókocsikat és különböző kiegészítőket gyárt. A termékek kiváló minőségük, funkcionális és innovatív tervezésük miatt világszerte elismertek.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek