-27%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Pop Up ruhaszárító

16.498 Ft 22.536 Ft
Cikkszám: CS-92039



Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A strapabíró, robusztus ruhaszárító ideális úgy a kertben, mint a lakásban. A termék része egy tartóállvány, a biztos rögzítés érdekében, és egy fogantyú, amely megkönnyíti a szárító kinyitását és összezárását. Lábainak műanyag borítása megvédi a padlót a karcolásoktól, ezért beltérben is remekül használható. Kiválóan alkalmas nagyméretű, terjedelmes ruhadarabok szárítására. A termék ajánlott terhelhetősége 18 kg.

0 Értékelés
Márka Casa Si
Szárítási felület 20 m
Szín antracit
Termék méretei nyitott állapotban L 105 cm x l 110 cm x h 110 cm
Termék méretei összecsukva L 10 cm x l 8 cm x h 160 cm
Tömeg 4,5 kg
Maximális terhelhetőség 18 kg
Anyag festett acél, műanyag(PP)
Utasítások Helyezze el a ruhákat egyenletesen a ruhaszárító teljes felületén. Ajánlott a ruhaszárítót puha, melegvizes törlőkendővel tisztítani. Kerülje el a mosóporok, a mosogatószivacs dörzsis felével történő tisztítást, mely hosszútávon rongálhatja a ruhaszárító felületét. Használat után tárolja a ruhaszárítót párától és napfénytől védett helyen. A kiterített vizes ruhák súlya ne lépje túl a gyártó által ajánlott maximális teherbírást.
Megjegyzések A szárítási felület 20 méter.
A Casa Si egy széles termékválasztékot bemutató márka, mely többek között ruhaszárítókat, vasalóállványokat és különböző kiegészítőket gyárt. A termékek kiváló minőségük, funkcionális és innovatív tervezésük miatt ismertek.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek