-8%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Plast ruhaszárító

6.718 Ft 7.309 Ft
Cikkszám: G1-10620000



Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Klasszikus kivitelezésű, összecsukható ruhaszárító, X lábbal. Praktikus modell mely árban is mindenkinek elérhető. Mivel nincsenek szárnyai, tökéletes választás a szűk helyek esetében. A ruhaszárító lábai csúszásgátló gyűrűkkel vannak ellátva. Szárítási felület 11 m. Az ajánlott maximális terhelhetőség 10 kg.

0 Értékelés
Márka Gimi
Szárítási felület 11 m
Szín kék
Termék méretei nyitott állapotban L 105 cm x l 55 cm x h 93 cm
Termék méretei összecsukva L 55 cm x l 3 cm x h 129 cm
Tömeg 1,99 kg
Maximális terhelhetőség 10 kg
Anyag acél
Utasítások Helyezze el a ruhákat egyenletesen a ruhaszárító teljes felületén. Ajánlott a ruhaszárítót puha, melegvizes törlőkendővel tisztítani. Kerülje el a mosóporok, a mosogatószivacs dörzsis felével történő tisztítást, mely hosszútávon rongálhatja a ruhaszárító felületét. Használat után tárolja a ruhaszárítót párától és napfénytől védett helyen. A kiterített vizes ruhák súlya ne lépje túl a gyártó által ajánlott maximális teherbírást.
A Gimi egy széles termékválasztékot bemutató olasz márka, mely többek között ruhaszárítókat, vasalóállványokat, bevásárlókocsikat és különböző kiegészítőket gyárt. A termékek kiváló minőségük, funkcionális és innovatív tervezésük miatt világszerte elismertek.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek