-8%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Aliante ruhaszárító

24.118 Ft 26.127 Ft
Cikkszám: G1-10023300

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A meghosszabbítható ruhaszárító ideális egyaránt a keskeny és a tágas helységekben, kiterjeszthető 110 cm-ről 186 cm-re. Vastag alumínium szálainak köszönhetően a ruhák gyűrődésmentesen száradnak meg. Kerekekkel van ellátva, illetve egy biztonsági rendszerrel, mellyel elkerülheti a ruhaszárító véletlen összecsukódását, műanyag burkolattal az oldalsó részen és a sarkoknál, elkerülve igy a padló karcolását. A szárítási felület 20 m. Az ajánlott maximális teherbírás 20 kg.

0 Értékelés
Márka Gimi
Szárítási felület 20 m
Termék méretei nyitott állapotban L 186 cm x l 60,5 cm x h 93,5 cm
Termék méretei összecsukva L 60,5 cm x l 5 cm x h 131,5 cm
Tömeg 3,17 kg
Maximális terhelhetőség 20 kg
Anyag alumínium, acél, műanyag (PP)
Utasítások Ha a ruhaszárítót nyitott állapotban szeretné mozgatni, emelje meg a kerekkel ellentétes oldalon és tolja vagy húzza, a ruhaszárító kerekeinek segítségével. Helyezze el a ruhákat egyenletesen a ruhaszárító teljes felületén. Ajánlott a ruhaszárítót puha, melegvizes törlőkendővel tisztítani. Kerülje el a mosóporok, a mosogatószivacs dörzsis felével történő tisztítást, mely hosszútávon rongálhatja a ruhaszárító felületét. Használat után tárolja a ruhaszárítót párától és napfénytől védett helyen. A kiterített vizes ruhák súlya ne lépje túl a gyártó által ajánlott maximális teherbírást.

A Gimi egy széles termékválasztékot bemutató olasz márka, mely többek között ruhaszárítókat, vasalóállványokat, bevásárlókocsikat és különböző kiegészítőket gyárt. A termékek kiváló minőségük, funkcionális és innovatív tervezésük miatt világszerte elismertek.

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek