*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Duo ruhaszárító

17.800 Ft
Cikkszám: G1-10790030

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Bővíthető ruhaszárító állvány, széthúzható szárnyakkal, tökéletes a keskeny és a tágas helyeken egyaránt. Kerekekkel van felszerelve, biztonsági rendszerrel, mely megelőzi a véletlenszerű összezáródást illetve a sarkoknál és az oldalsó részen egy védőburkolattal, mellyel elkerülheti a padló rongálását. Szárítási felülete 22 m. A javasolt maximális teherbírás 20 kg.

1 Értékelés
Márka Gimi
Szárítási felület 22 m
Termék méretei nyitott állapotban L 209 cm x l 59,5 cm x h 97 cm
Termék méretei összecsukva L 59,5 cm x l 7 cm x h 129 cm
Tömeg 3,4 kg
Maximális terhelhetőség 20 kg
Anyag acél, műanyag(PP)
Utasítások A szárnyak kinyitásához fogja meg a ruhaszárítót és csúsztassa a szárnyat oldalra. Csúsztassa ellenkező irányba a másik szárnyat is. Győződjön meg róla, hogy mindkét szárny szimmetrikusan van kinyitva. A ruhaszárító nyitott állapotban történő mozgatásához, emelje meg a kerekekkel ellentétes oldalon és tolja vagy húzza a ruhaszárítót a kerekei segítségével. Helyezze el a ruhákat egyenletesen a ruhaszárító teljes felületén. Ajánlott a ruhaszárítót puha, melegvizes törlőkendővel tisztítani. Kerülje el a mosóporok, a mosogatószivacs dörzsis felével történő tisztítást, mely hosszútávon rongálhatja a ruhaszárító felületét. Használat után tárolja a ruhaszárítót párától és napfénytől védett helyen. A kiterített vizes ruhák súlya ne lépje túl a gyártó által ajánlott maximális teherbírást.
A Gimi egy széles termékválasztékot bemutató olasz márka, mely többek között ruhaszárítókat, vasalóállványokat, bevásárlókocsikat és különböző kiegészítőket gyárt. A termékek kiváló minőségük, funkcionális és innovatív tervezésük miatt világszerte elismertek.
Értékelés írása
  • Onciul Decebal 13 December 2020, 11:32:31

    Multumit de produs, prompti, comunicativi, corecti !

    Echipa Plastor Trading 13 December 2020, 18:24:28

    Multumim frumos pentru comentriu si pentru aprecierea muncii colegelor noastre!

Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek