-37%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Bath Flex ruhaszárító

8.255 Ft 13.171 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 6.604 Ft (25%)
Cikkszám: CS-92158

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A kihúzható ruhaszárító ideális fürdőkádakra, egyszerű, forgó-blokkoló rendszerének köszönhetően pedig könnyen felállítható, összecsukható, 74 cm és 136 cm között állítható, ennek megfelelően szárítási felülete 8 m és 17 m között van. Ajánlott maximális terhelhetősége 12 kg.

0 Értékelés
Márka Casa Si
Szárítási felület 8 m - 17 m
Szín kék
Termék méretei nyitott állapotban L 136 cm x l 89 cm x h 64 cm
Tömeg 2,20 kg
Maximális terhelhetőség 12 kg
Anyag acél, műanyag(PP)
Utasítások Ahhoz, hogy a ruhaszárítót használja tudja tekerje el a zsanérokon található biztosítékokat. Ha a ruhaszárító elérte a kívánt pozícióját, blokkolja azt viszza a biztosítékokkal. A ruhákat egyenletesen terítse ki annak teljes felületén. Tisztítása egy puha, langyos vízzel benedvesített törlőkendővel ajánlott. Elkerülendő a por alakú tisztítószerekkel, dörzsölő felületű szivacsokkal történő tisztítása, mivel ezekkel megkarcolhatja annak felületét. Használaton kívűl tárolja nedvességtől és közvetlen napfénytől védett helyen. Ne lépje túl a gyártó által feltüntetett maximális teherbírási súlyt.
A Casa Si egy széles termékválasztékot bemutató márka, mely többek között ruhaszárítókat, vasalóállványokat és különböző kiegészítőket gyárt. A termékek kiváló minőségük, funkcionális és innovatív tervezésük miatt ismertek.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek