-17%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Luna Induction üveg fedő, 24 cm

5.702 Ft 6.909 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 4.145 Ft (38%)
Cikkszám: T2-9465124003L301
Utolsó darabok

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Az acélból és ellenálló üvegből készült fedő illik a Luna Induction termékcsalád 24 cm átmérőjú edényeihez, lábasaihoz és serpenyőihez. Hasonlóképpen használható minden azonos átmérőjű edénnyel. Az acélnyél speciális tervezésének köszönhetően nem melegszik fel, a hőforrás típusától függetlenül, így a fedő könnyen és biztonságosan kezelhető. Amennyiben a fedőt hagyományos sütőben használja, vegyen fel fogókesztyűt. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Használható a hagyományos sütőben, 230 Celsius fokig. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka TVS
Termék méretei Ø 24 cm x h 8 cm
Tömeg 625 g
Anyag ellenálló üveg és acél
Utasítások Ajánlott a szivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerekkel mosni, elkerülni a dörzsölő felületű szivacsok és súrolószerek használatát, melyek idővel rongálhatják a fedő oldalait és fényét. Áztassa be a fedőt mosogatószeres langyos vízbe, majd mossa le a szivacs puha oldalával. Ne karcolja meg a fedőt fém konyhai eszközökkel. Mosogatógépben biztonságosan mosható, de ajánlott a minimálisra csökkenteni a mosogatógépben történő mosások számát, a fedő eredeti tulajdonságainak megőrzése érdekében. Használható hűtőszekrényben és hagyományos sütőben, ajánlott elkerülni a termikus sokkokat (ne tegye be a hűtőszekrénybe, rögtön, miután kivette a sütőből, vagy fordítva). Ne helyezze a felhevült fedőt a hideg felületekre. Ne használja a mikrohullámú sütőben.
A TVS Luna Induction termékcsaládja 5 tapadásmentes réteggel bevont, Toptek dupla borítású, matt külsővel rendelkező serpenyők és edények bő választékát kínálja. A termékcsalád legfőbb jellemzői: karcálló bevonat, elegancia, biztonság és sokoldalúság, a termékek tökéletesek bármely recept elkészítéséhez. Az acélnyél tervezésének köszönhetően, a hőforrástól függetlenül, nem melegszik át, a serpenyő könnyen kezelhető, biztonságos, ergonomikus.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek