-8%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Marinex ovális tál, 1,6 liter

1.638 Ft 1.783 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 1.159 Ft (41%)
Cikkszám: N1-MX-6343

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Az edzett üveg edény magas ellenállóképességével egy kifejezetten praktikus és sokoldalú termék. Ideális főzéshez, tálaláshoz és a különféle ételek tárolásához. Előnye abban rejlik, hogy főzéskor egyenletesen oszlik el benne a hő. Könnyen tisztítható, nem maradnak foltok, nem veszi át az illatokat. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Használható hűtőszekrényben, mélyhűtőben, mikrohullámú sütőben vagy hagyományos sütőben, de ajánlatos a termikus sokkok elkerülése (nem ajánlott a mikrohullámú sütőben vagy a hagyományos sütőben használni, rögtön, miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva). Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka Marinex
Kapacitás 1,6 liter
Kompatibilis elektromos sütővel igen
Termék méretei L 26,2 cm x l 18,2 cm x h 6 cm
Tömeg 740 g
Anyag hőálló üveg
Hőforrások Mindenféle sütőben használható. Az edényt ne tegyük előmelegített sütőbe, ne tegyük nyílt lángra, grillre vagy felhevített főzőlapra.
Utasítások Ajánlott a mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosószerekkel mosni, kerülje el a dörzsölő felületű szivacsok vagy a súrolószerek használatát, melyek idővel tönkrehetik az edények falait és csillogását. Az edények elmosásához, töltse meg meleg vízzel és kevés mosogatószerrel, hagyja ázni, majd mossa le a szivacs puha oldalával. Kerülje el a fém konyhai eszközök okozta karcolásokat. Ne tegye ki az edényeket mechanikai sokkoknak, megelőzve ezek eltörését. Mosogatógépben biztonságosan mosható, ennek ellenére ajánlott minimálisra csökkenteni a mosogatógépben történő mosások számát, az edények tökéletes állapotának megőrzése érdekében. Használhatóak hűtőszekrényben, mikrohullámú sütőben vagy hagyományos sütőben, de ajánlott elkerülni a termikus sokkokat (nem ajánlott mikrohullámú- vagy hagyományos sütőben használni rögtön, miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva). A felhevült edényeket ne helyezze nedves vagy hideg felületekre, használjon mindig kesztyűt és edény alátétet, amikor kiveszi az edényt a sütőből. Ne helyezze az edényeket a felhevült főzőlapra. Ne helyezze az edényeket közvetlenül a lángra, grillezőre vagy felhevült sütőbe. Az edények nem tartalmaznak BPA-t (a szervezetre káros szerves anyag), biztonságosak az egészségre nézve.
A hagyományörző Marinex a legigényesebb követelményeknek is megfelelő minőséget jelenti. Egy teljes főző edényekből, tálakból, mércés kannákból álló termékcsaládot kínál, különféle alakzatokban és méretekben,melyek kifejezetten ellenállóak a karcolásokkal, mechanikai vagy termikus sokkokkal szemben. Minden Marinex termék eleget tesz a BSI (British Standards Institution) szabványainak.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek