-3%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Easy Eco Induction wok serpenyő, 28 cm-es átmérő

11.418 Ft 11.783 Ft
Cikkszám: T2-BN793282910101

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Az alumínium serpenyő tapadásgátló belső borítással és Quarzotek ásványi szemcsékkel praktikus, mindennapi használatra kiválóan alkalmas. 350 Celsius fok hőmérsékletig használható. Bakelit fogantyúi a könnyebb használatot segítik elő. Használható mindenféle hőforráson, beleértve az indukciósat is. Nem tartalmaz nikkelt, nehézfémeket, PFOA-t, az egészségre nem ártalmas. Biztonságosan mosható mosogatógépben. Gyermekektől elzárva tartandó!

0 Értékelés
Márka TVS
Termék méretei Ø 28 cm x h 7,8 cm
Tömeg 800 g
Anyag tapadásmentes alumínium Quarzotek ásványi részecskékkel, acél és bakelit
Hőforrások Mindenféle hőforráson használható, beleértve az indukciósat is, kivéve a mikrohullámú sütőt, a gáz-, és elektromos sütőt.
Maximális hőfok 350° Celsius
Utasítások Használati útmutató: használat előtt a serpenyőt mossuk el, töröljük szárazra. Ne használjunk fém eszközöket és kerüljük a készítmények felvágását is a serpenyő belsejében, hogy megóvjuk ennek falait. Ne hevítsük túl az üres terméket. Hagyjuk teljesen kihűlni a serpenyőt elmosás előtt, hagyományos mosogatószerrel tisztítsuk, kerüljük a dörzsis szivacs és a súrolóporok használatát, melyek megrongáhatnák az edény falát. Ha túlzottan szennyezett, hagyjuk ázni. Minden hőforráson használható, beleértve az indukciósat is. Mikrohullámú sütőbe ne tegyük. Biztonságosan mosható mosogatógépben. Nem tartalmaz nikkelt, nehézfémeket, PFOA-t.
A TVS Easy Eco Induction termékcsalád Quarzotek ásványi részecskékkel megerősített alumínium serpenyők és edények széles skáláját foglalja magába. Ezen részecskék a termékeknek kiemelkedő ellenállóképességet kölcsönöznek, használatuk megbízható és sokoldalú. Könnyed és biztonságos használatra tervezett bakelit fogantyúkkal rendelkeznek.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek