*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Opaline ovális tál, 600 ml

1.670 Ft
Cikkszám: N1-MX-635917

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Az Opaline tál, elegáns megjelenésével tökéletes a kisebb adag ételek elkészítésére és tálalására (lasagne, felfújtak stb.) A fehér opálból készült Opaline tál nagyon ellenálló és sokoldalú termék. Biztonságosan mosható mosogatógépben. Használható elektromos sütőben, mikrohullámú sütőben és fagyasztóban egyaránt. Tartsa távol a gyerekektől!

0 Értékelés
Márka Marinex
Kapacitás 600 ml
Kompatibilis elektromos sütővel igen
Szín fehér
Termék méretei L 24,5 cm x l 15 cm x h 5,98 cm
Tömeg 400 g
Anyag opál
Hőforrások Mindenféle sütőben használható. Az edényt ne tegyük előmelegített sütőbe, ne tegyük nyílt lángra, grillre vagy felhevített főzőlapra.
Utasítások Ajánlott a mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosószerekkel tisztítani, elkerülve az érdes felületű szivacsok és a súrolószerek használatát melyek idővel rongálhatják az edény falait és fényét. Mosogatáskor töltse meg langyos vízzel és kevés mosogatószerrel, hagyja ázni néhány percet, majd mossa el a szivacs puha oldalával. Kerülje el a fém konyhai eszközök használatát. Ne tegye ki az edényt mechanikai sokkoknak, elkerülve ennek eltörését. Mosogatógépben biztonságosan mosható, azonban ajánlott minimálisra csökkenteni a mosogatógépen történő tisztításokat, megőrizve az edény tökéletes állapotban. Használható a hűtőszekrényben, a mikrohullámú sütőben, de ajánlott a termikus sokkok elkerülése (nem ajánlott a mikrohullámú sütőben használni, rögtön, miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva). Az edény nem tartalmaz BPA-t (a szervezetre káros szerves anyag), biztonságos az egészségre nézve.
A Marinex hagyományt és minőséget jelent, mely eleget tesz a legigényesebb követelményeknek is. A Marinex egy teljes főző edényekből, tálakból, mércés kannákból álló termékcsaládot kínál, különféle formákban és méretekben, melyek kifejezetten ellenállóak a karcolásokra, mechanikai és termikus sokkokra. Minden Marinex termék eleget tesz a BSI (British Standards Institution) szabványainak.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek