-15%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Margarita talpas pohár, 335 ml

622 Ft 734 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 432 Ft (44%)
Cikkszám: N1-7628

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A Margarita pohár, tartós üvegből készült, minimalista megjelenésével tökéletes a Margarita és egyéb koktélok, röviditalok szevírozására. Gyermekektől elzárva tartandó.

0 Értékelés
Márka Nadir
Kapacitás 335 ml
Termék méretei Ø 11 cm x h 17 cm
Tömeg 210 g
Anyag üveg
Utasítások Ajánlott a mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerrel tisztítani, elkerülni a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek idővel rongálhatják a tányér falát és fényét. A tányér elmosásához, töltse meg langyos vízzel és kevés mosogatószerrel, hagyja ázni pár percet, majd mossa le a szivacs puha oldalával. Ne karcolja fém eszközökkel a tányér felületét. Ne tegye ki a terméket mechanikai sokkoknak, csökkentve a törésveszélyt. Mosogatógépben biztonságosan mosható, de ajánlatos minimálisra csökkenteni a mosogatógépben történő mosások számát, megőrízve a tányér kinézetét és tulajdonságait. Használható a hűtőszekrényben vagy a mikrohullámú sütőben, de ajánlott a termikus sokkok elkerülése (nem ajánlott a tányér mikrohullámú sütőben történő használata, rögtön, miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva).
A Nadir, a nap minden pillanatában hagyományt és minőséget tükröz. Olyan márka, mely a jó ízlést a minőséggel ötvözve, teljes pohár kínálatával, boros poharaival és desszertes kelyheinek széles választékával jelen van a világ 120 országában. Eleganciára, szép, harmonikus vonalakra, brazil hagyományra és ergonómiára vágyik? A Nadir termékei tökéletesen illenek az ön stílusához és otthonához.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek