-8%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Alambic talpas pohár, 90 ml

571 Ft 622 Ft
Cikkszám: N1-7348

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Az Alambic pohár, elegáns tervezéssel, ellenálló üvegből, ideális a szeszes italok, röviditalok elfogyaszátásához. Tartsa távol a gyerekektől.

1 Értékelés
Márka Nadir
Kapacitás 90 ml
Termék méretei Ø 6,2 cm x h 17 cm
Tömeg 110 g
Anyag üveg
Utasítások Ajánlott a mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerrel tisztítani, elkerülni a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek idővel rongálhatják a tányér falát és fényét. A tányér elmosásához, töltse meg langyos vízzel és kevés mosogatószerrel, hagyja ázni pár percet, majd mossa le a szivacs puha oldalával. Ne karcolja fém eszközökkel a tányér felületét. Ne tegye ki a terméket mechanikai sokkoknak, csökkentve a törésveszélyt. Mosogatógépben biztonságosan mosható, de ajánlatos minimálisra csökkenteni a mosogatógépben történő mosások számát, megőrízve a tányér kinézetét és tulajdonságait. Használható a hűtőszekrényben vagy a mikrohullámú sütőben, de ajánlott a termikus sokkok elkerülése (nem ajánlott a tányér mikrohullámú sütőben történő használata, rögtön, miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva).
A Nadir, a nap minden pillanatában hagyományt és minőséget tükröz. Olyan márka, mely a jó ízlést a minőséggel ötvözve, teljes pohár kínálatával, boros poharaival és desszertes kelyheinek széles választékával jelen van a világ 120 országában. Eleganciára, szép, harmonikus vonalakra, brazil hagyományra és ergonómiára vágyik? A Nadir termékei tökéletesen illenek az ön stílusához és otthonához.
Értékelés írása
  • Nicola Cezar 27 Augusztus 2020, 18:23:48

    Un păhăruț pentru palinca,sau alte băuturi "tari",din care poți sa vezi culoarea si sa savurezi aroma (datorită formei specifice),la un pret decent.Recomand persoanelor cu,gusturi rafinate care doresc sa guste din băutura preferata.

    Echipa Plastor Trading 28 Augusztus 2020, 11:40:15

    Va multumim frumos pentru mesaj si comentariu! Noi, ardeleni fiind, recomandam palinca :)

Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek