-24%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Bella tál, 1 liter

953 Ft 1.258 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 681 Ft (40%)
Cikkszám: N1-MX-031503

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A tál tökéletes a gyümölcs- vagy zöldség saláták elkészítéséhez és tálalásához, kifinomultsággal egészíti ki a konyhai kollekciót. Minimalista mintával dekorálva, finom hullámaival, a tál extra eleganciát ad az étkezéseknek. Edzett üvegből gyártva, a tálat a tartósság és sokoldalúság jellemzi. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Használható a mikrohullámú sütőben és a mélyhűtőben. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka Marinex
Kapacitás 1 liter
Termék méretei Ø 17,4 cm x h 7,1 cm
Tömeg 370 g
Anyag hőálló üveg
Utasítások Ajánlott a mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerrel tisztítani, elkerülni a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek idővel rongálhatják a tál falát és fényét. A tál elmosásához, töltse meg langyos vízzel és kevés mosogatószerrel, hagyja ázni pár percet, majd mossa le a szivacs puha oldalával. Ne használjon fém eszközöket a termékben, csökkentve a karcolásveszélyt. Ne tegye ki a tálat mechanikai sokkoknak, csökkentve a törésveszélyt. Mosogatógépben biztonságosan mosható, de ajánlatos minimálisra csökkenteni a mosogatógépben történő mosások számát, megőrłzve a tál kinézetét és tulajdonságait. Használható a hűtőszekrényben vagy a mikrohullámú sütőben, de ajánlott a termikus sokkok elkerülése (nem ajánlott a tál mikrohullámú sütőben történő használata, rögtön, miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva). A tál nem tartalmaz BPA-t (a szervezetre káros szerves anyag), biztonságos az egészségre nézve.
A Marinex hagyományt és minőséget jelent, mely eleget tesz a legigényesebb követelményeknek is. A Marinex egy teljes főző edényekből, tálakból, mércés kannákból álló termékcsaládot kínál, különféle alakzatokban és méretekben, kifejezetten ellenállóak a karcolásokra, mechanikai vagy termikus sokkokra nézve. Minden Marinex termék eleget tesz a BSI (British Standards Institution) szabványainak.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Kompatibilis termékek

Legutóbb megtekintett termékek