*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Eco vasalódeszka

6.534 Ft
Cikkszám: 42502

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
Nincs raktáron
Szeretné, ha értesítenénk, mikor a termék újra elérhető lesz?
Elfogadom

Klasszikus kivitelezésű vasalóállvány, fa munkalappal. Praktikus modell megfizethető áron. Használata könnyű, alkalmas minden felhasználó számára, mivel magassága 83-92 cm között állítható. A vasalóállvány tartozékai egy levehető, 100% pamut huzat, egy fém tartó a vasaló számára, kerekített, műanyag védőréteggel bevont lábakkal, mely megvédi a padlót a karcolástól.

1 Értékelés
Szín különböző
Termék méretei nyitott állapotban L 110 cm x l 30 cm x h 92 cm
Termék méretei összecsukva L 30 cm x l 5 cm x h 126 cm
Tömeg 3,65 kg
Levehető huzat 100% pamut anyagból igen
Anyag acél, préselt fa
Vasalótartó igen
Utasítások Bizonyosodjon meg arról, hogy a vasalóállvány egy vízszintes, egyenletes és stabil felületen van elhelyezve. Helyezze el a vasalót a speciális tartóba és ne hagyja a vasalót felügyelet nélkül a vasalóállványon. Ne terhelje az asztal lapját vagy más részeit az ajánlottnál nagyobb súlyokkal. A huzat levehető és kimosható a mosógépben, a címkén szereplő utasítások szerint. Helyezze el a vasaló vagy a hosszabbító kábeljét a vasalási zónával ellentétes oldalon. Ajánlott meleg vízben nedvesített puha ruhával tisztítani. Kerülje el a súrolóporokkal, dörzsis felületű szivacsokkal történő tisztítást, melyek idővel rongálhatják a vasalóállvány kinézetét. Használat után tárolja a vasalóállványt párától és közvetlen napfénytől védett helyen.
Megjegyzések A huzatok mintái és színei különbözőek és rendelésenként változnak.
A Plastor Trading egy teljes termékcsaládot kínál ruhaneműi számára, beleértve a ruháskosarakat, vállfákat, ruhacsipeszeket, minden termék minőségi és funkcionális dizájnnal rendelkezik.
Értékelés írása
  • Strambeanu 08 Július 2022, 17:44:23

Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek