-15%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

My Mood Mini virágláda

1.130 Ft 1.334 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 854 Ft (32%)
Cikkszám: P1-710772-22-1F

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A My Mood Mini virágláda sikeresen ötvözi a funkcionalitást a dizájnnal. Élénk színekben, matt külsővel a My Mood Mini virágláda kiemeli a benne elhelyezett növények szépségét. A virágláda használható önmagában, vagy a hozzáillő alátéttel együtt is.

0 Értékelés
Szín bézs
Termék méretei L 22 cm x l 12 cm x h 11 cm
Tömeg 128 g
Anyag műanyag (PP)
Térfogat 1,85 liter
A Plastor Trading széleskörű és változatos kertészeti terméklistát kínál Önnek. A dekoratív virágcserepektől kezdve, a palánta cserepekig, a műanyag kaspóktól a kerámia kaspókig, a klasszikus színektől az élénk, modern színekig, minden méretben és formában, kertészeti termékeink megtalálják a helyüket és hasznossá válnak minden háztartásban.
Kertészeti ajánlatunk a következőket foglalja magába:

- virágcserepek és virágládák, klasszikus vagy modern dizájnnal, műanyagból vagy kerámiából, klasszikus vagy élénk színekkel, nagy, közepes vagy kis méretben, megfelelőek minden szobanövény vagy virág számára.
- hasznos kiegészítők és tartozékok, amelyek önmagukban vagy a termékcsalád elemeinek kiegészítéseként használhatóak: virágcserép alátétek, virágláda alátétek, öntöző rendszerek, locsolók, virágcserép függesztők, orchidea pálcák és orchidea csipeszek;
- palánta cserepek és palánta nevelő tálcák, különféle speciális formákkal és használattal, tökéletes a növények és virágok termesztésére és előállítására üvegházakban, kertekben vagy teraszokon.
- esővízgyűjtő kádak és tartályok a mezőgazdaségi termékek és különféle folyadékok tárolására vagy esővíz környezetbarát és takarékos gyűjtését
Válassza a mi kertészeti termékeinket, függetlenül attól, hogy a termékek hasznosságát követi vagy olyan terméket szeretne, amelyek gazdagítják kedvenc virágait.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek