-23%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Gaia virágláda alátéttel

4.178 Ft 5.440 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 3.343 Ft (25%)
Cikkszám: SP-88800

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Az Opera kollekció virágcserepeket, kaspókat és virágládákat foglal magába. Olaszos hangulata, melyben az innováció ötvöződik az elegáns színekkel, fény és árnyjátékkal, eleganciát és egyediséget kölcsönöz a termékeknek. A természet ihlette Gaia virágládák esztétikus kiegészítői kertjének, teraszának.

0 Értékelés
Szín grafit, szürke
Termék méretei L 50 cm x l 18 cm x h 17 cm
Tömeg 580 g
Anyag műanyag (PP)
Térfogat 9,5 liter
Megjegyzések A termékek dupla injekciós eljárással készültek, így a díszítőelemek három dimenziósak.

A Plastor Trading széleskörű és változatos kertészeti terméklistát kínál Önnek. A dekoratív virágcserepektől kezdve, a palánta cserepekig, a műanyag kaspóktól a kerámia kaspókig, a klasszikus színektől az élénk, modern színekig, minden méretben és formában, kertészeti termékeink megtalálják a helyüket és hasznossá válnak minden háztartásban.
Kertészeti ajánlatunk a következőket foglalja magába:

- virágcserepek és virágládák, klasszikus vagy modern dizájnnal, műanyagból vagy kerámiából, klasszikus vagy élénk színekkel, nagy, közepes vagy kis méretben, megfelelőek minden szobanövény vagy virág számára.
- hasznos kiegészítők és tartozékok, amelyek önmagukban vagy a termékcsalád elemeinek kiegészítéseként használhatóak: virágcserép alátétek, virágláda alátétek, öntöző rendszerek, locsolók, virágcserép függesztők, orchidea pálcák és orchidea csipeszek;
- palánta cserepek és palánta nevelő tálcák, különféle speciális formákkal és használattal, tökéletes a növények és virágok termesztésére és előállítására üvegházakban, kertekben vagy teraszokon.
- esővízgyűjtő kádak és tartályok a mezőgazdaségi termékek és különféle folyadékok tárolására vagy esővíz környezetbarát és takarékos gyűjtését
Válassza a mi kertészeti termékeinket, függetlenül attól, hogy a termékek hasznosságát követi vagy olyan terméket szeretne, amelyek gazdagítják kedvenc virágait.

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek