-15%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Satina Eco Wood virágláda

1.561 Ft 1.842 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 1.083 Ft (44%)
Cikkszám: FP-4295-011

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Minimalista megjelenésű Satina Eco Wood virágláda, amely az eleganciát ötvözi az esztétikával. A modern kivitelezés és a természetes színek kiemelik a növények, virágok szépségét. A virágláda új technológiával, legfeljebb 33% fűrészpor tartalmú műanyag keverékből készült.

0 Értékelés
Szín kőhatású zöld
Termék méretei L 27 cm x l 13,1 x h 13,2 cm
Tömeg 184 g
Anyag műanyag (PP)
Térfogat 3,75 liter
A Plastor Trading széleskörű és változatos kertészeti terméklistát kínál Önnek. A dekoratív virágcserepektől kezdve, a palánta cserepekig, a műanyag kaspóktól a kerámia kaspókig, a klasszikus színektől az élénk, modern színekig, minden méretben és formában, kertészeti termékeink megtalálják a helyüket és hasznossá válnak minden háztartásban.
Kertészeti ajánlatunk a következőket foglalja magába:

- virágcserepek és virágládák, klasszikus vagy modern dizájnnal, műanyagból vagy kerámiából, klasszikus vagy élénk színekkel, nagy, közepes vagy kis méretben, megfelelőek minden szobanövény vagy virág számára.
- hasznos kiegészítők és tartozékok, amelyek önmagukban vagy a termékcsalád elemeinek kiegészítéseként használhatóak: virágcserép alátétek, virágláda alátétek, öntöző rendszerek, locsolók, virágcserép függesztők, orchidea pálcák és orchidea csipeszek;
- palánta cserepek és palánta nevelő tálcák, különféle speciális formákkal és használattal, tökéletes a növények és virágok termesztésére és előállítására üvegházakban, kertekben vagy teraszokon.
- esővízgyűjtő kádak és tartályok a mezőgazdaségi termékek és különféle folyadékok tárolására vagy esővíz környezetbarát és takarékos gyűjtését
Válassza a mi kertészeti termékeinket, függetlenül attól, hogy a termékek hasznosságát követi vagy olyan terméket szeretne, amelyek gazdagítják kedvenc virágait.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek