-14%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Poema 6 db-os pohárkészlet, 300 ml

3.798 Ft 4.432 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 2.230 Ft (70%)
Cikkszám: N1-7772

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A Poema pohárkészlet minimalista megjelenésével, ellenálló üvegből készült, fényes kivitelben, praktikus modell, kifejezetten üdítő ital fogyasztására tervezve. Gyermekektől elzárva tartandó!

0 Értékelés
Márka Nadir
Kapacitás 300 ml
Készlet méretei L 22,2 cm x l 14,5 cm x h 11,9 cm
Termék méretei Ø 6,8 cm x h 11,2 cm
Készlet tömege 928 g
Anyag üveg
Utasítások A poharak mosogatása a szokásos mosogatószerrel és a mosogatószivacs puha oldalával ajánlott. Kerüljük a dörzsis szivacsok, súrolóporok használatát, melyek megrongálhatnák a termék felületének fényét. A poharat töltsük meg langyos mosogatószeres vízzel, néhány percig hagyjuk ázni, majd mossuk el a mosogatószivacs puha felével. Kerüljük a fém konyhai eszközökkel való karcolódásukat, kerüljük a termékek össszeütődését, csökkentve ezáltal a törésveszélyt. Mosogatógépben történő mosása megengedett , de nem ajánlatos túl gyakran, annak érdekében, hogy a pohár megőrizze eredeti fényét és tulajdonságait. Hűtőszekrényben és mikrohullámű sütőben használható, de ne tegyük ki a terméket termikus sokknak, azaz a hűtőből kivéve ne tegyük azonnal a mikróba és fordítva.
Megjegyzések A poharakat 6 darabos készletben kaphatóak.
A Nadir, a nap minden pillanatában hagyományt és minőséget tükröz. Olyan márka, mely a jó ízlést a minőséggel ötvözve, teljes pohár kínálatával, boros poharaival és desszertes kelyheinek széles választékával jelen van a világ 120 országában. Eleganciára, szép, harmonikus vonalakra, brazil hagyományra és ergonómiára vágyik? A Nadir termékei tökéletesen illenek az ön stílusához és otthonához.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek