*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Kancsó, 1,5 liter

1.270 Ft
Cikkszám: N1-5414

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Az ellenálló üvegből készült, minimalista megjelenésű kancsó, tökéletes borok, üdítő italok felszolgálására. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka Marinex
Kapacitás 1,5 liter
Termék méretei L 16,3 cm x l 13,6 cm x h 21,7 cm
Tömeg 830 g
Anyag üveg
Utasítások Ajánlott a mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerrel tisztítani, elkerülni a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek idővel rongálhatják a kancsó falát és fényét. A kancsó elmosásához, töltse meg langyos vízzel és kevés mosogatószerrel, hagyja ázni pár percet, majd mossa le a szivacs puha oldalával. Ne karcolja fém eszközökkel a kancsó felületét. Ne tegye ki a terméket mechanikai sokkoknak, csökkentve a törésveszélyt. Mosogatógépben biztonságosan mosható, de ajánlatos minimálisra csökkenteni a mosogatógépben történő mosások számát, megőrízve a kancsó kinézetét és tulajdonságait. Használható a hűtőszekrényben vagy a mikrohullámú sütőben, de ajánlott a termikus sokkok elkerülése (nem ajánlott a pohár mikrohullámú sütőben történő használata, rögtön, miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva).
A Nadir, a nap minden pillanatában hagyományt és minőséget tükröz. Olyan márka, mely a jó ízlést a minőséggel ötvözve, teljes pohár kínálatával, boros poharaival és desszertes kelyheinek széles választékával jelen van a világ 120 országában. Eleganciára, szép, harmonikus vonalakra, brazil hagyományra és ergonómiára vágyik? A Nadir termékei tökéletesen illenek az ön stílusához és otthonához.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek