*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Prima Line Santoku kés, 18 cm

2.274 Ft
Cikkszám: KE-1005352

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Japánkés ellenálló műanyagból készült ergonómikus nyéllel és széles, rozsdamentes acél pengével, melynek bemélyedései ideálissá teszik zöldségek és gyümölcsök szeletelésére. A bemélyedéseknek köszönhetően a gyümölcs vagy zöldségszeletek nem tapadnak a pengéhez, ennek következtében a kés könnyedén tisztítható. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Gyermekektől elzárva tartandó!

0 Értékelés
Kedvencekhez ad
Termék méretei L 31 cm x l 5,5 cm x h 2 cm
Tömeg 131 g
Anyag műanyag (PP), rozsdamentes acél
Jellemzők A kés pengéje rozsdamentes acélból készült, mely nem változtatja meg az élelmiszerek ízét; magas hőmérsékleteknek ellenáll, könnyedén tisztítható, korróziónak és ütéseknek ellenáll, rendkívűl éles pengéjének köszönhetően, kiváló vágási tulajdonságokkal rendelkezik. Ergonómikus, jó tapadású műanyag nyele, megkönnyíti használatát akár vizes vagy zsíros kézben is. Gyermekektől elzárva tartandó!
Utasítások Tartsuk a kés nyelét tisztán, hogy elkerüljük a zsíros kézben való használatkor a megcsúszást. MInden használat után mosogassuk el, hagyományos mosogatószerrel. Ajánlatos a mosogatószivacs puha felületével tisztítani, kerüljük a durva súrolóporok használatát mosogatáskor. A baktériumok eltávolítása érdekében, mosogassuk a kést minél forróbb vízzel, utána töröljük el puha száraz ruhával. Tárolása nedvességtől és gőztől mentes helyen ajánlott. Tartsuk egymástól elkülönítve a késeket, elkerülve azok összeütődését, a pengék kicsorbulását. Óvjuk meg a késeket a nagyobb ütésektől, csontok vágására nem használhatóak! Élezésük az erre a célra tervezett késélező eszközzel történjen (lehetőleg gyakran és kis mértékben). Gyermekektől elzárva tartandó!

A Prima Line termékcsalád a konyhai kések minden igényt kielégítő választékát nyújtja. A Prima Line kések rozsdamentes acélból készült pengével és ellenálló műanyagból készült nyéllel rendelkeznek, kimagasló minőségűek, megjelenésük tetszetős és funkcionális.

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek