-11%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Presto fűszerolló

5.830 Ft 6.573 Ft
Cikkszám: TE-888220

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Öt pengével rendelkező olló, a friss fűszernövények vágásához és aprításához. Az olló egy kettős szerepű tokkal van ellátva, mely mind tároló eszközként, mind tisztító eszközként szolgál. Olaszországban gyártják, kiváló minőségű rozsdamentes acélból és a nyelét ellenálló műanyagból. Mosogatógépben biztonságosan mosható.

0 Értékelés
Márka Tescoma
Tokkal igen
Termék méretei L 21 cm x l 5 cm
Tömeg 211 g
Anyag műanyag (PP), rozsdamentes acél
Jellemzők Az olló pengéi rozsdaálló acélból készültek, amely nem változtatja meg az étel ízét, színét vagy illatát; kíválóan ellenáll a magas hőmérsékleteknek és könnyen tisztítható; ellenáll a korróziónak, ütésnek és rendkívüli vágási tulajdonságokkal rendelkezik, nagyon éles. A fogantyú ergonomikus, tapadásmentes műanyagból készült és könnyen kezelhető még a nedves vagy zsíros kezek esetében is. Tartsa távol a gyermekektől.
Utasítások Az olló nyelét tartsuk tisztán, zsírmentesen, megelőzve ezzel, hogy megcsússzon a kezünkben. Mossuk el alaposan minden használat után. A mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerrel történő tisztítást ajánljuk, kerüljük a dörzsis szivacsok és súrolóporok használatát, melyek idővel károsíthatják az olló élét. Öblítsük el az ollót forró vízzel, a pengén maradt mikróbák elpusztítása érdekében. Elmosása után, az ollót töröljük szárazra, puha törlőruhával, tároljuk nedvesség és gőzmentes helyen. Mindegyik ollót tartsuk elkülönítve, hogy ne ütődjenek vagy dörzsölődjenek egymáshoz, elkerülve ezáltal a penge sérülését. Más fémes konyhai eszközökkel ne tegyük össze, így elkerülhetjük a termék karcolódását. Az ollót tartsuk mindig megélezve. Élezése, az erre kiképzett eszköz segítségével ajánlott(legjobb gyakran és kis mértékben). Nem ajánlott mosogatógépben mosni. Gyermekektől elzárva tartandó!
A Tescoma Presto termékcsaládja egy teljes konyhai terméksort kínál, beleértve a konyhai eszközöket, tartozékokat, késeket, főző edényeket, serpenyőket és sok mást. A termékek minősége kiváló, nagyon praktikusak és ergonomikusak, funkcionális és harmónikus tervezéssel, elérhető áron.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek