-21%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Presto séfkés, 20 cm

3.035 Ft 3.848 Ft
Cikkszám: TE-863030

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Rozsdamentes acél pengéjű kés, ellenálló műanyagból készült ergonomikus nyéllel, általános használatú, megfelelő a mindennepi konyhai tevékenységekhez. A séfkés, a leggyakrabban használt kés, mely segítségedre szolgál, bármilyen alapanyaggal is dolgoznál. Vághatsz, apríthatsz vagy szeletelhetsz vele zöldségeket, gyümölcsöket és húsokat. Egy nélkülözhetetlen kés minden amatőr vagy profi szakács számára. Mosogatógépben biztonságosan mosható.

0 Értékelés
Márka Tescoma
Termék méretei L 31 cm x l 4,5 cm
Tömeg 133 g
Anyag műanyag (PP), rozsdamentes acél
Jellemzők A kés pengéje rozsdaálló japán acélból készült, egyetlen darabból öntötték, nem változtatja meg az étel ízét, színét vagy illatát; kíválóan ellenáll a magas hőmérsékleteknek és könnyen tisztítható; ellenáll a korróziónak, ütésnek és rendkívüli vágási tulajdonságokkal rendelkezik, nagyon éles. Tartsa távol a gyermekektől.
Utasítások A kés nyelét tartsuk tisztán, zsírmentesen megelőzve ezzel, hogy megcsússzon a kezünkben. Mossuk el alaposan minden használat után. A mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerrel történő tisztítást ajánljuk, kerüljük a dörzsis szivacsok és súrolóporok használatát, melyek idővel károsíthatják a penge felületét. Öblítsük el a kést forró vízzel, a pengén maradt mikróbák elpusztítása érdekében. Elmosása után, a kést töröljük szárazra, puha törlőruhával, tároljuk nedvesség és gőzmentes helyen. Mindegyik kést tartsuk elkülönítve, hogy ne ütődjenek vagy dörzsölődjenek egymáshoz, elkerülve ezáltal a penge sérülését. Más fémes konyhai eszközökkel ne tegyük össze, így elkerülhetjük a termék karcolódását. A kés nem alkalmas csontok vágására! A kést tartsuk mindig megélezve. Élezése, az erre kiképzett eszköz segítségével ajánlott(legjobb gyakran és kis mértékben). Nem ajánlott mosogatógépben mosni. Gyermekektől elzárva tartandó!
A Tescoma Presto termékcsaládja egy teljes konyhai terméksort kínál, beleértve a konyhai eszközöket, tartozékokat, késeket, főző edényeket, serpenyőket és sok mást. A termékek minősége kiváló, nagyon praktikusak és ergonomikusak, funkcionális és harmónikus tervezéssel, elérhető áron.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek