*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Precioso csontozókés, 16 cm

7.308 Ft
Cikkszám: TE-881225

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A kés különleges alakú pengéje, rozsdamentes német acélból, nyele ellenálló műanyagból készült. Tökéletes az otthoni használatra. Kifejezetten húsok szeletelésére, csontozásra fejlesztették ki. Mosogatógépben biztonságosan mosható.

0 Értékelés
Kedvencekhez ad
Márka Tescoma
Termék méretei L 29 cm
Tömeg 105 g
Anyag műanyag (PP), rozsdamentes acél
Jellemzők A kés pengéje német rozsdamentes acélból készült, mely nem változtatja meg az ételek ízét, színét vagy illatát; kiválóan ellenáll a magas hőmérsékleteknek és könnyen tisztítható; ellenáll a korróziónak, ütésnek és rendkívüli vágási tulajdonságokkal rendelkezik, nagyon éles. A fogantyú ergonomikus, tapadásmentes műanyagból készült és könnyen kezelhető, nedves vagy zsíros kezek esetében is. Tartsa távol a gyermekektől.
Utasítások A kés nyelét tartsuk tisztán, zsírmentesen megelőzve ezzel, hogy megcsússzon a kezünkben. Mossuk el alaposan minden használat után. A mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerrel történő tisztítást ajánljuk, kerüljük a dörzsis szivacsok és súrolóporok használatát, melyek idővel károsíthatják a penge felületét. Öblítsük el a kést forró vízzel, a pengén maradt mikróbák elpusztítása érdekében. Elmosása után, a kést töröljük szárazra, puha törlőruhával, tároljuk nedvesség és gőzmentes helyen. Mindegyik kést tartsuk elkülönítve, hogy ne ütődjenek vagy dörzsölődjenek egymáshoz, elkerülve ezáltal a penge sérülését. Más fémes konyhai eszközökkel ne tegyük össze, így elkerülhetjük a termék karcolódását. A kés nem alkalmas csontok vágására! A kést tartsuk mindig megélezve. Élezése, az erre kiképzett eszköz segítségével ajánlott(legjobb gyakran és kis mértékben). Nem ajánlott mosogatógépben mosni. Gyermekektől elzárva tartandó!
A Precioso termékcsalád, egy magas minőségű és funkcionális megjelenésű késeket tartalmazó terméksorral egészíti ki a Tescoma márkát. A késeknek egy különleges alakú, kiváló német minőségű rozsdamentes acélból készült pengéjük van, mely kézzel készített, hosszú élettartamú és rozsdaálló. A termékek minősége kimagasló, nagyon praktikusak és ergonomikusak, funkcionális és kellemes dizájnnal.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek