-24%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Presto univerzális kés, 12 cm

1.511 Ft 1.977 Ft
Cikkszám: TE-863004

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Rozsdamentes acél pengéjű kés, ellenálló műanyagból készült ergonomikus nyéllel, általános használatra. Tökéletes a mindennapos konyhai tevékenységekhez. Mosogatógépben biztonságosan mosható.

0 Értékelés
Márka Tescoma
Termék méretei L 22 cm x l 3 cm
Tömeg 56 g
Anyag műanyag (PP), rozsdamentes acél
Jellemzők A kés pengéje rozsdaálló japán acélból készült, egyetlen darabból öntötték, nem változtatja meg az étel ízét, színét vagy illatát; kíválóan ellenáll a magas hőmérsékleteknek és könnyen tisztítható; ellenáll a korróziónak, ütésnek és rendkívüli vágási tulajdonságokkal rendelkezik, nagyon éles. Tartsa távol a gyermekektől.
Utasítások A kés nyelét tartsuk tisztán, zsírmentesen megelőzve ezzel, hogy megcsússzon a kezünkben. Mossuk el alaposan minden használat után. A mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerrel történő tisztítást ajánljuk, kerüljük a dörzsis szivacsok és súrolóporok használatát, melyek idővel károsíthatják a penge felületét. Öblítsük el a kést forró vízzel, a pengén maradt mikróbák elpusztítása érdekében. Elmosása után, a kést töröljük szárazra, puha törlőruhával, tároljuk nedvesség és gőzmentes helyen. Mindegyik kést tartsuk elkülönítve, hogy ne ütődjenek vagy dörzsölődjenek egymáshoz, elkerülve ezáltal a penge sérülését. Más fémes konyhai eszközökkel ne tegyük össze, így elkerülhetjük a termék karcolódását. A kés nem alkalmas csontok vágására! A kést tartsuk mindig megélezve. Élezése, az erre kiképzett eszköz segítségével ajánlott(legjobb gyakran és kis mértékben). Nem ajánlott mosogatógépben mosni. Gyermekektől elzárva tartandó!
A Tescoma Presto termékcsaládja egy teljes konyhai terméksort kínál, beleértve a konyhai eszközöket, tartozékokat, késeket, főző edényeket, serpenyőket és sok mást. A termékek minősége kiváló, nagyon praktikusak és ergonomikusak, funkcionális és harmónikus tervezéssel, elérhető áron.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek