-18%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Natura Induction palacsintasütő serpenyő, 25 cm

10.147 Ft 12.424 Ft
Cikkszám: T2-BS179253320401

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A 6 tapadásmentes réteggel bevont alumínium serpenyő, melyből 5 ásványi részecskékkel van megerősítve, kifejezetten ellenálló, biztonságos és sokoldalú termék, mely tökéletes bármely recept elkészítéséhez. Az 5 tapadásmentes, kő hatású réteg a növényi glicerint felhasználva készült, olyan növényekből, amelyeket nem kezeltek genetikailag, természetes hatású, tapadásmentes bevonatot képezve. Az indukciós technológiának köszönhetően a hő egyenletesen oszlik el a serpenyő teljes felületén és megvédi a termikus sokkoktól, kellemes élménnyé téve a főzést. Az ergonómikus nyél elegáns, fa hatású, kellemes tapintású, könnyen kezelhetővé teszi a serpenyőt. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Alkalmas minden hőforráshoz, beleértve az indukciósat. Nem tartalmaz nikkelt, nehézfémeket vagy PFOA-t, nem káros az egészségre. Tartsa távol a gyerekektől.

4 Értékelések
Márka TVS
Termék méretei Ø 25 cm x h 2 cm
Tömeg 683 g
Anyag tapadásmentes alumínium Vegetek ásványi részecskékkel, acél és bakelit
Hőforrások Mindenféle hőforráson használható, beleértve az indukciósat is, kivéve a mikrohullámú sütőt, a gáz-, és elektromos sütőt.
Maximális hőfok 230° Celsius
Utasítások Használati utasítás: használat előtt mossa és törölje el a serpenyőt, kenje ki olajjal vagy vajjal. Kerülje el a fém konyhai eszközök használatát a serpenyőben. Nem ajánlott az ételek felszeletelése közvetlenül a serpenyőben, mert felsértheti ennek falait. Ne hevítse túl az üres serpenyőt. Hagyja teljesen lehűlni a serpenyőt, mosogatás előtt és kerülje el a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek rongálhatják a serpenyő falait. A makacs szennyeződések esetén hagyja ázni. Alkalmas mindenféle hőforráshoz, kivéve az indukciósat. A serpenyő nem használható a mikrohullámú sütőben. Mosogatógépben biztonságosan mosható. A serpenyő nem tartalmaz nikkelt, nehéz fémeket vagy PFOA-t.
A TVS Natura Induction termékcsaládja olyan lábasok és serpenyők bő választékát kínálja, melyek 6 tapadásmentes réteggel bevont alumíniumból készültek. Ezekből 5 réteg egy speciális, Vegetek ásványi részecskékkel van megerősítve, így növelve a termékek ellenálló képességét, biztonságossá és sokoldalúvá téve azokat. Az 5 tapadásmentes, kő hatású réteg, genetikai módosulásokat nem szenvedett , növényi glicerin felhasználásával készült, természetes hatású tapadásmentes bevonatot képezve. Az ergonomikus nyelek elegánsak, fa hatású kinézettel, kellemes tapintásúak, könnyen kezelhetőek.
Értékelés írása
  • 13 Október 2019, 13:44:09

  • 12 November 2018, 08:56:18

  • 12 Szeptember 2018, 10:58:49

  • 09 Augusztus 2018, 10:26:30

Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek