-23%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Mineralia Induction nyeles lábas, 16 cm-es átmérő

8.878 Ft 11.486 Ft
Cikkszám: T2-BS479162910101

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A magas hőmérsékletnek, 230 Celsius fokig, ellenálló alumíniumból készült edény, Quarzotek ásványi részecskékkel megerősített tapadásmentes belső bevonattal, praktikus, könnyedén használható a mindennapokban. Bakelit nyele könnyű és biztonságos használatra lett tervezve. Mindenféle hőforráson használható, beleértve az indukciósat is. Nem tartalmaz nikkelt, nehézfémeket, PFOA-t, egészségre káros anyagokat. Biztonságosan mosható a mosogatógépben. Gyermekektől elzárva tartandó!

0 Értékelés
Márka TVS
Kapacitás 1,3 litri
Termék méretei Ø 16 cm x h 7,7 cm
Tömeg 495 g
Anyag tapadásmentes bevonatú alumínium, bakelit
Hőforrások Mindenféle hőforráson használható, beleértve az indukciósat is, kivéve a mikrohullámú sütőt, a gáz-, és elektromos sütőt.
Maximális hőfok 230° Celsius
Utasítások Használati útmutató: használat előtt mossa és törölje el az edényt. Kerüljük a fém eszközök használatát, és az ételek szeletelését az edény belsejében, elkerülve a tapadásmentes réteg felsértését. Ne hevítsük túl üresen az edényt. Hagyja kihűlni teljesen az edényt mosogatás előtt. Mosogatása hagyományos mosogatószerrel történik, kerüljük a súrólóporok és a dörzsis szivacsok használatát. A makacs szennyeződéseket hagyjuk ázni. Mindenféle hőforráson használható, beleértve az indukciósat is. Mikrohullámú sütőben nem használható. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Anyaga nem tartalmaz nikkelt, nehézfémeket vagy PFOA-t.
A TVS Mineralia Induction termékcsalád a Quarzotek ásványi részecskékkel megerősített alumíniumból készült edények és serpenyők sorát foglalja magába, melyeknek kiváló ellenálóképessége van, használatuk biztonságos és sokoldalú. Bakelit nyelük könnyed és biztonságos használatra lett tervezve.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek