-10%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Téglalap alakú ételtároló doboz tetővel, 750 ml

2.146 Ft 2.394 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 1.536 Ft (40%)
Cikkszám: N1-MX-6214

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Az edzett üveg ételtároló, könnyen és biztosan zárható műanyag fedéllel, kifejezetten praktikus és sokoldalú termék. Fedő nélkül használható elektromos sütőben így ideális torták, felfújtak, gyümölcskenyerek elkészítéséhez. Lehűtés után, a doboz fedelének köszönhetően, az ebben tárolt élelmiszerek hosszan megőrzik frissességüket és tápértéküket. Könnyen tisztítható, nincsenek foltok, illatok. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Használható hűtőszekrényben, fagyasztóban, mikrohullámú sütőben, elektromos sütőben (fedél nélkül). Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka Marinex
Kapacitás 750 ml
Kompatibilis elektromos sütővel igen
Termék méretei L 18,2 cm x l 11,8 cm x h 7,1 cm
Tömeg 480 g
Anyag üveg, műanyag
Hőforrások Mindenféle sütőben használható. Az edényt ne tegyük előmelegített sütőbe, ne tegyük nyílt lángra, grillre vagy felhevített főzőlapra.
Utasítások Ajánlott a mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosószerekkel tisztítani, elkerülve az érdes felületű szivacsok és a súrolószerek használatát melyek idővel rongálhatják a tároló doboz falait és fényét. Mosogatáskor töltse meg langyos vízzel és kevés mosogatószerrel, hagyja ázni néhány percet, majd mossa el a szivacs puha oldalával. Kerülje el a fém konyhai eszközök használatát. Ne tegye ki a tároló dobozt mechanikai sokkoknak, elkerülve ennek eltörését. Mosogatógépben biztonságosan mosható, azonban ajánlott minimálisra csökkenteni a mosogatógépen történő tisztításokat, megőrizve a tároló dobozt tökéletes állapotban. Használható a hűtőszekrényben, a mikrohullámú sütőben, de ajánlott a termikus sokkok elkerülése (nem ajánlott a mikrohullámú sütőben használni, rögtön, miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva). A tároló doboz nem tartalmaz BPA-t (a szervezetre káros szerves anyag), biztonságos az egészségre nézve.
A Marinex hagyományt és minőséget jelent, mely eleget tesz a legigényesebb követelményeknek is. A Marinex egy teljes főző edényekből, tálakból, mércés kannákból álló termékcsaládot kínál, különféle formákban és méretekben, melyek kifejezetten ellenállóak a karcolásokra, mechanikai és termikus sokkokra. Minden Marinex termék eleget tesz a BSI (British Standards Institution) szabványainak.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek