-14%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Delicia minipite sütőforma készlet, lecsatolható aljzattal, 10 cm, 4 db

8.623 Ft 10.042 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 6.266 Ft (38%)
Cikkszám: TE-623111

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A lecsatolható aljzatú sütőforma készlet ideális a gyümölcsös, túrós, stb. piték megsütéséhez. Egy tapadásmentes, xynflon (szilikon gyanta) réteggel van bevonva, mely megakadályozza a túlmelegedést és biztosítja a különféle ételekk egyenletes sütését. A sütőforma belsejében ajánlott a fém eszközök használatának elkerülése. Alkalmasak az elektronikus-, gáz- és hőlégkeveréses sütőkhöz. Mosogatógépben bizonságosan moshatóak.

0 Értékelés
Márka Tescoma
Termék méretei Ø 10 cm x h 2 cm
Tömeg 165 g
Anyag rozsdamentes acél
Utasítások A Delicia sütőforma készlet egy ellenálló tapadásmentes réteggel van bevonva, mely meggátolja a túlmelegedést és segít az ételek egyenletes sütésében. Használati utasítások: használat előtt, a sütőformákat mossa ki és törölje meg, kenje be egy vékony réteg olajjal vagy vajjal és ha szükséges lisztezze. Kerülje el a fém eszközök használatát. Nem ajánlatos az ételek szeletelése közvetlenül a sütőtformában. Ne hevítse túl az üres sütőtformát. Hagyja teljesen kihülni mosogatás előtt és mossa hagyományos mosószerrel, kerülje el a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolóporok használatát, ami rongálhatja a sütőforma falait. Ha túlzottan sok rajta a szennyeződés, hagyja ázni. Megfelelő az elektromos-, gáz- és légkeverséses sütőkhöz. Mosható mosogatógépben, de ennek ellenére ajánlatos levinni a mosogatógépben történő mosások számát, a sütőforma eredeti kinézetének és tulajdonságainak megóvása érdekében..
A Tescoma Delicia termékcsalád a fél-profi sütési kellékek kategóriájába tartozik. Funkcionális tervezésének és sokoldalú felhasználási lehetőségeinek köszönhetően, bármelyik háziasszony szabadjára engedheti képzeletét, amikor gasztronómiai finomságokról van szó.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása