-26%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Delicia mércés kanna fedéllel, 1,5 liter

6.083 Ft 8.227 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 4.411 Ft (38%)
Cikkszám: TE-630414

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Mércés kanna, nyomtatott vonalakkal a folyadékok és száraz alapanyagok precíz méréséhez. Ellenálló műanyagból gyártották. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Ne használja a mikrohullámú sütőben!

1 Értékelés
Márka Tescoma
Kapacitás 1,5 liter
Termék méretei Ø 15 cm x h 14 cm
Anyag műanyag (PP)
Utasítások Ajánlatos a szivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerekkel mosni, kerülje a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek idővel rongálhatják a kanna falait és eredeti fényét. Mosogatáskor a kannát töltse meg langyos vízzel és kevés mosogatószerrel, hagyja ázni néhány percet majd mossa el a szivacs puha oldalával. Kerülje el a fém eszközök használatát, hogy ne karcolja a kannát. Kerülje a kannát érő mechanikai sokkokat, így megelőzheti annak eltörését. Mosható mosogatógépben, de ajánlatos a mosogatógépben történő mosások számának csökkentése, a kanna tökéletes állapotának megőrzése érdekében. Használható a hűtőszekrényben, de ajánlatos elkerülni a termikus sokkokat.

A Tescoma Delicia termékcsalád a fél-profi sütési kellékek kategóriájába tartozik. Funkcionális tervezésének és sokoldalú felhasználási lehetőségeinek köszönhetően, bármelyik háziasszony szabadjára engedheti képzeletét, amikor gasztronómiai finomságokról van szó.

Értékelés írása
  • BARDASU CORNELIA 20 Január 2020, 16:20:36

    Recomand!

    Echipa Plastor Trading 12 Június 2020, 11:48:18

    Multumim frumos pentru raspuns si apreciere!

Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek