-18%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Delicia pite sütőforma, 28 cm

4.559 Ft 5.530 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 3.317 Ft (37%)
Cikkszám: TE-623114

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A pite sütőforma hullámos szélekkel, kiváló a különféle gyümölcsös, túrós, húsos piték és a puha tortalapok / sütemények sütéséhez. Egy tapadásmentes xynflon réteggel (szilikon gyanta) van bevonva, mely megakadályozza a túlmelegedést és lehetővé teszi a különböző készítmények egyenletes sütését. Javasoljuk, hogy ne használjon fém eszközöket a sütőforma belsejében. Megfelelő az elektromos-, gáz- és légkeveréses sütőkhöz. Mosogatógépben biztonságosan mosható.

0 Értékelés
Márka Tescoma
Termék méretei Ø 28 cm x h 3 cm
Tömeg 210 g
Anyag rozsdamentes acél
Utasítások A Delicia sütőtepsi egy ellenálló, tapadásmentes réteggel van bevonva, mely meggátolja a túlmelegedést és segít az ételek egyenletes sütésében. Használati utasítások: használat előtt, a sütőtepsit mossa ki és törölje meg, kenje be egy vékony réteg olajjal vagy vajjal és ha szükséges lisztezze. Kerülje el a fém eszközök használatát. Nem ajánlatos az ételek szeletelése közvetlenül a sütőtepsiben. Ne hevítse túl az üres sütőtepsit. Hagyja teljesen kihülni mosogatás előtt és mossa hagyományos mosószerrel, kerülje el a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolóporok használatát, ami rongálhatja a sütőtepsi falait. Ha túlzottan sok rajta a szennyeződés, hagyja ázni. Megfelelő az elektromos-, gáz- és légkeverséses sütőkhöz. Mosható mosogatógépben, de ennek ellenére ajánlatos csökkenteni a mosogatógépben történő mosások számát, a sütőtepsi tökéletes kinézete és jellemzői megőrzése érdekében.
A Tescoma Delicia termékcsalád a fél-profi sütési kellékek kategóriájába tartozik. Funkcionális tervezésének és sokoldalú felhasználási lehetőségeinek köszönhetően, bármelyik háziasszony szabadjára engedheti képzeletét, amikor gasztronómiai finomságokról van szó.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek