*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Azza henteskés, 19 cm

Cikkszám: TE-884538
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának. Vezi produse din aceeasi categorie

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A kés pengéje egyetlen darab rozsdamentes japán acélból lett öntve, ergonomikus nyele ellenálló műanyagból készült, rögzítve három szilárd acél nittszeggel egy nagyobb stabilitásért. Professzionális és otthoni használatra egyformán tökéletes. A kés ideális különböző vágási, szeletelési és tisztítási módokra. Mosogatógépben biztonságosan mosható.

0 Értékelés
Márka Tescoma
Termék méretei L 32 cm x l 3 cm
Tömeg 256 g
Anyag műanyag (PP), rozsdamentes acél
Jellemzők A kés pengéje rozsdaálló japán acélból készült, egyetlen darabból öntötték, nem változtatja meg az étel ízét, színét vagy illatát; kíválóan ellenáll a magas hőmérsékleteknek és könnyen tisztítható; ellenáll a korróziónak, ütésnek és rendkívüli vágási tulajdonságokkal rendelkezik, nagyon éles. Tartsa távol a gyermekektől.
Utasítások A kés nyelét tartsuk tisztán, zsírmentesen megelőzve ezzel, hogy megcsússzon a kezünkben. Mossuk el alaposan minden használat után. A mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerrel történő tisztítást ajánljuk, kerüljük a dörzsis szivacsok és súrolóporok használatát, melyek idővel károsíthatják a penge felületét. Öblítsük el a kést forró vízzel, a pengén maradt mikróbák elpusztítása érdekében. Elmosása után, a kést töröljük szárazra, puha törlőruhával, tároljuk nedvesség és gőzmentes helyen. Mindegyik kést tartsuk elkülönítve, hogy ne ütődjenek vagy dörzsölődjenek egymáshoz, elkerülve ezáltal a penge sérülését. Más fémes konyhai eszközökkel ne tegyük össze, így elkerülhetjük a termék karcolódását. A kés nem alkalmas csontok vágására! A kést tartsuk mindig megélezve. Élezése, az erre kiképzett eszköz segítségével ajánlott(legjobb gyakran és kis mértékben). Nem ajánlott mosogatógépben mosni. Gyermekektől elzárva tartandó!
Az Azza termékcsalád a jól ismert Tescoma márka legmagasabb szívonalát képviseli és fél-professzionális késeket kínál. A kések, egy darab kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, 55-57 HRC keménységű, hosszú élettartamú és magas rozsdaálló tulajdonságú pengével rendelkeznek. A termékek megjelenése harmónikus, minőségük kimagasló, praktikus és ergonomikus.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek