-74%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Presto Tone kenyérvágó kés, 20 cm

1.892 Ft 7.151 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 2.214 Ft (-15%)
Cikkszám: TE-863094



Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Recés kés rozsdamentes acél pengével és ergonomikus, ellenálló műanyag nyéllel. Vele bármilyen friss, roppanós vagy kemény külsejű kenyértípust, péksüteményt felszeletelhet anélkül, hogy azokat összetörné. Tapadásmentes borításának köszönhetően az élelmiszerek nem ragadnak az élére, könnyen tisztítható. A kés tartozéka egy védőtok, a biztonságos tárolás szempontjából. Mosogatógépben biztonságosan mosható.

0 Értékelés
Márka Tescoma
Tokkal igen
Szín narancssárga
Termék méretei L 32 cm x l 2,5 cm
Tömeg 180 g
Anyag acél tapadásmentes bevonattal, műanyag (PP)
Jellemzők A kés pengéje be van vonva egy tapadásmentes réteggel, amely nem engedi meg az ételek rátapadását szeletelés közben, ellenáll a korróziónak, ütéseknek és rendkívüli vágási tulajdonságokkal rendelkezik, nagyon éles. A műanyag tok a tárolás alatt védi a pengét és lehetővé teszi a biztonságos szállítást. Ne tisztítsák durva felületű szivaccsal vagy súrolószerekkel. Tartsa távol a gyermekektől.
Utasítások A kés nyelét tartsuk tisztán, zsírmentesen megelőzve ezzel, hogy megcsússzon a kezünkben. Mossuk el alaposan minden használat után. A mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerrel történő tisztítást ajánljuk, kerüljük a dörzsis szivacsok és súrolóporok használatát, melyek idővel károsíthatják a penge felületét. Öblítsük el a kést forró vízzel, a pengén maradt mikróbák elpusztítása érdekében. Elmosása után, a kést töröljük szárazra, puha törlőruhával, tároljuk nedvesség és gőzmentes helyen. Mindegyik kést tartsuk elkülönítve, hogy ne ütődjenek vagy dörzsölődjenek egymáshoz, elkerülve ezáltal a penge sérülését. Más fémes konyhai eszközökkel ne tegyük össze, így elkerülhetjük a termék karcolódását. A kés nem alkalmas csontok vágására! A kést tartsuk mindig megélezve. Élezése, az erre kiképzett eszköz segítségével ajánlott(legjobb gyakran és kis mértékben). Nem ajánlott mosogatógépben mosni. Gyermekektől elzárva tartandó!
A Tescoma Presto Tone termékcsaládja késeket és konyhai eszközöket tartalmaz, vegyes, élénk színekben, tapadásmentes anyagból, mely meggátolja és élelmiszerek pengére való tapadását. Védőtokkal együtt kínáljuk, a biztonságos tárolás és szállítás érdekében.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek