-8%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Hera virágcserép

231 Ft 250 Ft
Cikkszám: 12161GRHERIratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A Hera virágcserép szimpla és harmonikus vonalaival tökéletesen ötvözi a funkcionalitást és a dizájnt. Kihangsúlyozza növényei természetes szépségét, tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe. A Hera virágcserép használható önállóan és a hozzá illő alátéttel egyaránt.

2 Értékelések
Szín terrakotta barna
Termék méretei Ø 14 cm x h 11 cm
Tömeg 45 g
Anyag műanyag (PP)
Térfogat 1,1 liter
Megjegyzések Az alátét külön kapható.
A Plastor Trading széleskörű és változatos kertészeti terméklistát kínál Önnek. A dekoratív virágcserepektől kezdve, a palánta cserepekig, a műanyag kaspóktól a kerámia kaspókig, a klasszikus színektől az élénk, modern színekig, minden méretben és formában, kertészeti termékeink megtalálják a helyüket és hasznossá válnak minden háztartásban.
Kertészeti ajánlatunk a következőket foglalja magába:

- virágcserepek és virágládák, klasszikus vagy modern dizájnnal, műanyagból vagy kerámiából, klasszikus vagy élénk színekkel, nagy, közepes vagy kis méretben, megfelelőek minden szobanövény vagy virág számára.
- hasznos kiegészítők és tartozékok, amelyek önmagukban vagy a termékcsalád elemeinek kiegészítéseként használhatóak: virágcserép alátétek, virágláda alátétek, öntöző rendszerek, locsolók, virágcserép függesztők, orchidea pálcák és orchidea csipeszek;
- palánta cserepek és palánta nevelő tálcák, különféle speciális formákkal és használattal, tökéletes a növények és virágok termesztésére és előállítására üvegházakban, kertekben vagy teraszokon.
- esővízgyűjtő kádak és tartályok a mezőgazdaségi termékek és különféle folyadékok tárolására vagy esővíz környezetbarát és takarékos gyűjtését
Válassza a mi kertészeti termékeinket, függetlenül attól, hogy a termékek hasznosságát követi vagy olyan terméket szeretne, amelyek gazdagítják kedvenc virágait.
Értékelés írása
  • Dan Candiani 27 Június 2020, 11:22:55

    Produse foarte bune, personal amabil si corect. Felicitari

    Echipa Plastor Trading 29 Június 2020, 08:57:41

    Multumim frumos pentru apreciere si pentru cuvintele frumoase!

  • 12 Július 2019, 10:14:32

Értékelés írása
Értékelés írása

Kompatibilis termékek

Legutóbb megtekintett termékek