-24%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Toscana virágcserép, alátéttel

368 Ft 482 Ft
Cikkszám: FP-0740-042



Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A Toscana virágcserép, alátéttel a tökéletes választás, mely kedvező körülményeket teremt a növény fejlődéséhez. A cserép formája klasszikus, a fényes kivitel és az erőteljes színek kihangsúlyozzák a növények természetes szépségét. Az alátét tisztán tartja a környezetet, biztosítva a kellő helyet a víz lecsepegéséhez és optimális nedvességi szintet biztosít a növény számára.

4 Értékelések
Szín fehér
Termék méretei Ø 11 cm x h 10,5 cm
Tömeg 50 g
Anyag műanyag (PP), üveg
Térfogat 800 ml
A Plastor Trading széleskörű és változatos kertészeti terméklistát kínál Önnek. A dekoratív virágcserepektől kezdve, a palánta cserepekig, a műanyag kaspóktól a kerámia kaspókig, a klasszikus színektől az élénk, modern színekig, minden méretben és formában, kertészeti termékeink megtalálják a helyüket és hasznossá válnak minden háztartásban.
Kertészeti ajánlatunk a következőket foglalja magába:

- virágcserepek és virágládák, klasszikus vagy modern dizájnnal, műanyagból vagy kerámiából, klasszikus vagy élénk színekkel, nagy, közepes vagy kis méretben, megfelelőek minden szobanövény vagy virág számára.
- hasznos kiegészítők és tartozékok, amelyek önmagukban vagy a termékcsalád elemeinek kiegészítéseként használhatóak: virágcserép alátétek, virágláda alátétek, öntöző rendszerek, locsolók, virágcserép függesztők, orchidea pálcák és orchidea csipeszek;
- palánta cserepek és palánta nevelő tálcák, különféle speciális formákkal és használattal, tökéletes a növények és virágok termesztésére és előállítására üvegházakban, kertekben vagy teraszokon.
- esővízgyűjtő kádak és tartályok a mezőgazdaségi termékek és különféle folyadékok tárolására vagy esővíz környezetbarát és takarékos gyűjtését
Válassza a mi kertészeti termékeinket, függetlenül attól, hogy a termékek hasznosságát követi vagy olyan terméket szeretne, amelyek gazdagítják kedvenc virágait.
Értékelés írása
  • POPESCU CARMEN 03 December 2023, 07:24:26

    Am cumpărat multe ghivece de diferite dimensiuni. Sunt superbe. Am primit exact ceea ce este în imagini. Ghivecele sunt de foarte bună calitate, poți sa iti alegi dimensiunile și au diferite culori. Sunt foarte multumita. Recomand.

    Echipa Plastor Trading 18 Január 2024, 09:32:36

    Va multumim frumos pentru comentariu! Ne bucuram de faptul ca, produsele sunt pe placul dumneavoastra!

  • Glodar 10 Április 2022, 15:24:24

  • Nitoiu Mugurel 06 Május 2021, 17:05:49

    Excelente! Nuanța de verde e superba!

    Echipa Plastor Trading 28 Május 2021, 12:57:03

    Va multumim pentru comentariu!

  • NICOLAU IULIANA 30 Május 2020, 09:47:36

    Foarte practice iar pretul e mai mult decat mulțumitor. Dimensiunea și culoarea e ceea ce imi doream..Multumesc..

    Echipa Plastor Trading 30 Május 2020, 12:06:15

    Noi va multumim frumos pentru apreciere! Ne straduim sa pastram calitatea produselor la nivelul inalt cu care ne-am obisnuit clientii si sa mentinem preturile accesibile pentru toata lumea.

Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek