*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Fedeles kancsó, 1,2 litri

1.511 Ft
Cikkszám: N1-5412



Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Fedeles kancsó, minimalista megjelenéssel, kiválóan alkalmas a víz, tea vagy üdítő italok tárolására és kínálására. A hűtőszekrény ajtajába helyezve tárolhatjuk. Gyermekektől elzárva tartandó!

0 Értékelés
Márka Nadir
Kapacitás 1,2 liter
Szín fehér
Termék méretei L 12,9 cm x l 8,6 cm x h 23,9 cm
Tömeg 770 g
Anyag műanyag (PP), üveg
Utasítások Ajánlott a mosogatószivacs puha felével a tisztítani, hagyományos mosogatószerrel, kerüljük a súrolópor használatát, mely megsértheti a termék felületét. Töltsük meg a kancsót kevés mosószeres langyos vízzel, hagyjuk ázni néhány percet, majd a szivacs puha oldalával mosogassuk tisztára. Fém evőeszközöktől tartsuk távol, óvjuk az ütésektől. Mosogatógépben biztonságosan mosható, azonban annak érdekében, hogy a termék megtartsa eredeti csillogását és minőségi tulajdonságait nem ajánljuk túl gyakran a mosogatógépben történő mosást. A kancsó fedele BPA-t, egészségre káros anyagot nem tartalmaz.
A Nadir, a nap minden pillanatában hagyományt és minőséget tükröz. Olyan márka, mely a jó ízlést a minőséggel ötvözve, teljes pohár kínálatával, boros poharaival és desszertes kelyheinek széles választékával jelen van a világ 120 országában. Eleganciára, szép, harmonikus vonalakra, brazil hagyományra és ergonómiára vágyik? A Nadir termékei tökéletesen illenek az ön stílusához és otthonához.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek