-5%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Tál műanyag fedéllel, 600 ml

2.274 Ft 2.400 Ft
Cikkszám: N1-MX-6312C

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A hőálló üvegből készült tál nagy élettartamú, háromszor ellenállóbb, mint a hagyományos üveg. A hőálló üvegnek köszönhetően, a benne tárolt ételek, jobban ellenállnak az oxidációnak, ezáltal hosszabb időn át megőrzik frissességüket. Az üvegtálnak műanyag fedele van, melynek köszönhetően, az ebben tárolt élelmiszerek hosszabban megőrzik frissességüket és tápértéküket. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Használható hűtőszekrényben, fagyasztóban, elektromos sütőben vagy a mikrohullámú sütőben (fedél nélkül), de kerülendő a termikus sokk (ne tegye rögtön a mikrohullámú sütőbe, miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva). Gyermekektől elzárva tartandó!

0 Értékelés
Márka Marinex
Kapacitás 600 ml
Termék méretei Ø 15 cm x h 6,9 cm
Tömeg 390 g
Anyag műanyag (PP), hőálló üveg
Utasítások Ajánlott a mosogatószivacs puha felével a tisztítani, hagyományos mosogatószerrel, kerüljük a súrolópor használatát, mely megsértheti az üvegtál falait és csillogását. Töltsük meg a tálat kevés mosószeres langyos vízzel, hagyjuk ázni néhány percet, majd a szivacs puha oldalával mosogassuk tisztára. Fém evőeszközöktől tartsuk távol, óvjuk az ütésektől. Mosogatógépben biztonságosan mosható, azonban annak érdekében, hogy a termék megtartsa eredeti csillogását és minőségi tulajdonságait nem ajánljuk túl gyakran a mosogatógépben történő mosást. Használható hűtőszekrényben, mikrohullámú sütőben, kerülendő a termikus sokk (ne tegye rögtön a mikrohullámú sütőbe, miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva). Gyermekektől elzárva tartandó!A tál BPA-t, egészségre káros anyagot nem tartalmaz.
A Marinex hagyományt és minőséget jelent, mely eleget tesz a legigényesebb követelményeknek is. A Marinex egy teljes főző edényekből, tálakból, mércés kannákból álló termékcsaládot kínál, különféle formákban és méretekben, melyek kifejezetten ellenállóak a karcolásokra, mechanikai és termikus sokkokra. Minden Marinex termék eleget tesz a BSI (British Standards Institution) szabványainak.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek