-14%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Marinex üvegtál, műanyag fedéllel, téglalap alakú, 2,9 liter

5.067 Ft 5.859 Ft
Cikkszám: N1-MX-6536C

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Az edzett üvegből készült edény magas ellenállóképességével és könnyen kezelhető műanyag fedelével egy kifejezetten praktikus és sokoldalú termék. Ideális főzéshez, tálaláshoz és a különféle ételek tárolásához. Az ebben tárolt ételek hosszabb ideig megőrzik frissességüket és tápértéküket. Könnyen tisztítható, nem maradnak foltok, nem veszi át az illatokat. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Használható hűtőszekrényben, mélyhűtőben, mikrohullámú sütőben vagy hagyományos sütőben(fedő nélkül), de ajánlatos a termikus sokkok elkerülése (nem ajánlott a mikrohullámú sütőben vagy a hagyományos sütőben használni, rögtön, miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva). Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka Marinex
Kapacitás 2,9 liter
Kompatibilis elektromos sütővel igen
Termék méretei L 39,5 cm x l 24 cm x h 5,3 cm
Tömeg 1,97 kg
Anyag műanyag (PP), hőálló üveg
Hőforrások Mindenféle sütőben használható. Az edényt ne tegyük előmelegített sütőbe, ne tegyük nyílt lángra, grillre vagy felhevített főzőlapra.
Utasítások Ajánlott a mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosószerekkel mosni, kerülje el a dörzsölő felületű szivacsok vagy a súrolószerek használatát, melyek idővel tönkrehetik az edény falait és csillogását. Az edény elmosásához, töltse meg meleg vízzel és kevés mosogatószerrel, hagyja ázni, majd mossa le a szivacs puha oldalával. Kerülje el a fém konyhai eszközök okozta karcolásokat. Ne tegye ki az edényt mechanikai sokkoknak, megelőzve ezek eltörését. Mosogatógépben biztonságosan mosható, ennek ellenére ajánlott minimálisra csökkenteni a mosogatógépben történő mosások számát, az edények tökéletes állapotának megőrzése érdekében. Használható hűtőszekrényben, mikrohullámú sütőben vagy hagyományos sütőben, de ajánlott elkerülni a termikus sokkokat (nem ajánlott mikrohullámú- vagy hagyományos sütőben használni rögtön, miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva). A felhevült edényt ne helyezze nedves vagy hideg felületekre, használjon mindig kesztyűt és edény alátétet, amikor kiveszi az edényt a sütőből. Ne helyezze az edényt a felhevült főzőlapra. Ne helyezze az edényt közvetlenül a lángra, grillezőre vagy felhevült sütőbe. Az edények nem tartalmaznak BPA-t (a szervezetre káros szerves anyag), biztonságosak az egészségre nézve.
A hagyományörző Marinex a legigényesebb követelményeknek is megfelelő minőséget jelenti. Egy teljes főző edényekből, tálakból, mércés kannákból álló termékcsaládot kínál, különféle alakzatokban és méretekben,melyek kifejezetten ellenállóak a karcolásokkal, mechanikai vagy termikus sokkokkal szemben. Minden Marinex termék eleget tesz a BSI (British Standards Institution) szabványainak.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek