-6%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Splendida Induction serpenyő, 30 cm

16.498 Ft 17.608 Ft
Cikkszám: T2-1V207303320001

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Alumínium serpenyő, 4 rétegű tapadásmentes bevonattal, melyből a legfelső kettős Toptek Pro réteg páratlan tapadásmentes tulajdonsággal gazdagítja a serpenyőt. Külseje vízálló Idrotek réteggel van bevonva, mely magasszintű védelmet nyújt a mosogatógépben történő mosásokkal szemben. Az indukciós technológiának köszönhetően a hő egyenletesen oszlik el a serpenyő teljes felületén és védelmet nyújt a termikus sokkokkal szemben. Bármilyen étel elkészítéséhez tökéletes, kellemes élménnyé változtatja a főzést. Ergonómikus, acélból és szilikonból gyártott nyele lehetővé teszi, hogy hagyományos sütőben is hasznalható legyen. Amennyiben a sütőben használja, viseljen fogókesztyűt. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Minden hőforráson használható, beleértve az indukciós és a hagyományos sütőt is. A serpenyő nem tartalmaz nikkelt, nehézfémeket, vagy PFOA-t, egészségre nem ártalmas. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka TVS
Termék méretei Ø 30 cm x h 9 cm
Tömeg 1,050 kg
Hőforrások Mindenféle hőforráson használható, beleértve az indukciósat is, kivéve a mikrohullámú sütőt, a gáz-, és elektromos sütőt.
Maximális hőfok 230° Celsius
Jellemzők A TVS Splendida Induction termékcsaládja olyan lábasok és serpenyők bő választékát kínálja, melyek 4 tapadásmentes réteggel bevont alumíniumból készültek. A felső, kettős Toptek Pro réteg páratlan tapadásmentes tulajdonsággal gazdagítja a serpenyőt. Külseje vízálló Idrotek réteggel van bevonva, mely magasszintű védelmet nyújt a mosogatógépben történő mosásokkal szemben és ellenállóképességet kölcsönöz a terméknek. Ergonómikus, acélból és szilikonból gyártott nyele lehetővé teszi, hogy hagyományos sütőben is biztonságosan használható legyen.
Utasítások Használati utasítás: használat előtt mossa és törölje el a serpenyőt, kenje ki olajjal vagy vajjal. Kerülje el a fém konyhai eszközök használatát a serpenyőben. Nem ajánlott az ételek felszeletelése közvetlenül a serpenyőben, mert felsértheti ennek falait. Ne hevítse túl az üres serpenyőt. Hagyja teljesen kihülni a serpenyőt, mosogatás előtt és kerülje el a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek rongálhatják a serpenyő falait. A makacs szennyeződések esetén hagyja ázni. Alkalmas mindenféle hőforráshoz, beleértve az indukciósat is. A serpenyő nem használható mikrohullámú sütőben. Mosogatógépben biztonságosan mosható. A serpenyő nem tartalmaz nikkelt, nehéz fémeket vagy PFOA-t.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek