*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Locsoló, rózsával, 8 liter

2.654 Ft
Cikkszám: 18109

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A locsoló minden háztartás szükséges vagy éppen nélkülözhetetlen kelléke. Masszív fogantyúját és 8 literes űrtartalmát tekintve, ez a locsoló leginkább kerti vagy udvari használatra javasolt, a növények, palánták, fák vagy cserjék öntözésére. A locsoló strapabíró anyagból készült.

0 Értékelés
Szín zöld
Termék méretei L 56 cm x l 19 cm x h 41 cm
Tömeg 492 g
Anyag műanyag (PP)
Térfogat 8 liter
A Plastor Trading széleskörű és változatos kertészeti terméklistát kínál Önnek. A dekoratív virágcserepektől kezdve, a palánta cserepekig, a műanyag kaspóktól a kerámia kaspókig, a klasszikus színektől az élénk, modern színekig, minden méretben és formában, kertészeti termékeink megtalálják a helyüket és hasznossá válnak minden háztartásban.
Kertészeti ajánlatunk a következőket foglalja magába:

- virágcserepek és virágládák, klasszikus vagy modern dizájnnal, műanyagból vagy kerámiából, klasszikus vagy élénk színekkel, nagy, közepes vagy kis méretben, megfelelőek minden szobanövény vagy virág számára.
- hasznos kiegészítők és tartozékok, amelyek önmagukban vagy a termékcsalád elemeinek kiegészítéseként használhatóak: virágcserép alátétek, virágláda alátétek, öntöző rendszerek, locsolók, virágcserép függesztők, orchidea pálcák és orchidea csipeszek;
- palánta cserepek és palánta nevelő tálcák, különféle speciális formákkal és használattal, tökéletes a növények és virágok termesztésére és előállítására üvegházakban, kertekben vagy teraszokon.
- esővízgyűjtő kádak és tartályok a mezőgazdaségi termékek és különféle folyadékok tárolására vagy esővíz környezetbarát és takarékos gyűjtését
Válassza a mi kertészeti termékeinket, függetlenül attól, hogy a termékek hasznosságát követi vagy olyan terméket szeretne, amelyek gazdagítják kedvenc virágait.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek