*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Locsoló, rózsával, 10 liter

2.908 Ft
Cikkszám: 18110

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A locsoló minden háztartás szükséges vagy éppen nélkülözhetetlen kelléke. Masszív fogantyúját és 10 literes űrtartalmát tekintve, ez a locsoló leginkább kerti vagy udvari használatra javasolt, a növények, palánták, fák vagy cserjék öntözésére. A locsoló strapabíró anyagból készült.

0 Értékelés
Szín zöld
Termék méretei L 46 cm x l 20 cm x h 39 cm
Tömeg 587 g
Anyag műanyag (PP)
Térfogat 10 liter

A Plastor Trading széleskörű és változatos kertészeti terméklistát kínál Önnek. A dekoratív virágcserepektől kezdve, a palánta cserepekig, a műanyag kaspóktól a kerámia kaspókig, a klasszikus színektől az élénk, modern színekig, minden méretben és formában, kertészeti termékeink megtalálják a helyüket és hasznossá válnak minden háztartásban.
Kertészeti ajánlatunk a következőket foglalja magába:

- virágcserepek és virágládák, klasszikus vagy modern dizájnnal, műanyagból vagy kerámiából, klasszikus vagy élénk színekkel, nagy, közepes vagy kis méretben, megfelelőek minden szobanövény vagy virág számára.
- hasznos kiegészítők és tartozékok, amelyek önmagukban vagy a termékcsalád elemeinek kiegészítéseként használhatóak: virágcserép alátétek, virágláda alátétek, öntöző rendszerek, locsolók, virágcserép függesztők, orchidea pálcák és orchidea csipeszek;
- palánta cserepek és palánta nevelő tálcák, különféle speciális formákkal és használattal, tökéletes a növények és virágok termesztésére és előállítására üvegházakban, kertekben vagy teraszokon.
- esővízgyűjtő kádak és tartályok a mezőgazdaségi termékek és különféle folyadékok tárolására vagy esővíz környezetbarát és takarékos gyűjtését
Válassza a mi kertészeti termékeinket, függetlenül attól, hogy a termékek hasznosságát követi vagy olyan terméket szeretne, amelyek gazdagítják kedvenc virágait.

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek