-34%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Delicia tortaforma, rózsa alakú

13.958 Ft 21.181 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 12.192 Ft (14%)
Cikkszám: TE-623144

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Ezzel a különleges tortaformával részletgazdag rózsa alakú tortalapot készíthetsz. Öntött alumíniumból készült, elsőosztályú tapadásmentes bevonattal, mely a sütemény bonyolult alakjának ellenére is, a formából könnyedén kifordítható, anélkül hogy tönkretennénk. Elektromos-, hőlégkeveréses - és gázsütőbe is használható. A használati utasítás és a receptesfüzet a csomag része.

0 Értékelés
Márka Tescoma
Termék méretei Ø 24 cm x h 9,5 cm
Tömeg 850 g
Anyag tapadásmentes alumínium
Utasítások A Delicia sütőforma ellenálló tapadásmentes bevonattal van ellátva, mely megakadályozza a forma túlhevülését és segít a készítmény egyenletes sütésében. Használati utasítás: használat előtt, a formát mossuk el, töröljük szárazra, vékony rétegben olajjal vagy vajjal kenjük meg és ha szükséges szórjuk meg liszttel. Ne forrósítsuk fel az üres sütőformát. Elmosás előtt hagyjuk teljesen kihűlni, mossuk hagyományos mosogatószerrel, kerüljük a dörzsis szivaccsal vagy súrolóporokkal való tisztítást, mely felkarcolhatná a termék felületét. Ha a termék túlságosan szennyezett, elmosás előtt áztassuk be. Használható az elektromos-, gáz- és légkeveréses sütőben is. Mosható mosogatógépben, de ennek ellenére, a termék tulajdonságainak és minőségének megőrzése érdekében, kerüljük a mosogatógépben történő gyakori tisztítását.

A Tescoma Delicia termékcsalád a fél-profi sütési kellékek kategóriájába tartozik. Funkcionális tervezésének és sokoldalú felhasználási lehetőségeinek köszönhetően, bármelyik háziasszony szabadjára engedheti képzeletét, amikor gasztronómiai finomságok készítéséről van szó.

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek